Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AFRY

Toimitamme metsätalouden tietojärjestelmiä metsäsektorin toimijoille sekä Suomessa että kv. markkinoilla. Järjestelmämme toimivat laskentamoottorina Suomen kaikille metsähehtaareille, ja asiakkaitamme ovat mm. Metsä Group ja Stora Enso.

AFRY - Yritysesittely

AFRY on johtava luonnonvarojen kestävään käyttöön ja optimointiin liittyvien ratkaisujen tarjoaja. Toimitamme metsätalouden suunnittelun tietojärjestelmiä metsäsektorin toimijoille Suomessa, ja asiakkaitamme ovat mm. Metsä Group, Stora Enso, Suomen Metsäkeskus ja Metsähallitus. Järjestelmämme toimivat laskentamoottorina Suomen kaikille metsähehtaareille.
Globaalisti ratkaisumme kattavat yli 15 miljoonaa metsähehtaaria arvoltaan 40 miljardia euroa Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa. Palveluihimme kuuluvat metsänhoidon ja puun toimitusketjujen optimointi, metsien, hiilivarastojen ja viljelykasvien kartoitus ja monitorointi sekä metsien arvonmääritykset.
Työntekijöitä 17000
Y-tunnus 2302276-3
Perustettu 2009
Www www.afry.com
Puh
E-mail
Toimipaikat Riihimäki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(0)
Supply chain management SCM
(0)

Erikoisosaaminen

Analytiikka
(0)
Integraatiot
(0)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Raaka-aineet ja energia
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

AFRY - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTiikin tuotannon optimointi ja yksittäisten tukkien seuranta

"LogCount -sovelluksen avulla olemme nopeuttaneet toimitusketjua plantaasilta vientisatamaan. Sovellus on myös merkittävästi tehostanut toimintaamme ja vähentänyt kustannuksia. Saamme runsaasti tietoa jota voimme hyödyntää eri prosesseissamme."

-- Hannu Hietavirta

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

AFRY - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä luonnonvarojen kestävän käytön ohjelmistoratkaisuja. Yleisimpiä kohteita ovat mm. metsien käytön suunnittelu, hiilivirtojen mallinnus ja tuotteiden alkuperän seuranta. Olemme erikoistuneet rakentamaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

AFRY - Referenssit

AFRY - Bloggaukset

AFRY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

AFRY - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

AFRY kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku