Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiantuntevia verkkosovelluksia luonnonvarojen hallintaan

TarjontaOhjelmistokehityksen lisäksi suunnittelemme ja toteutamme myös verkkopohjaisia sovelluksia, laskureita, kartta-alustoja yms. räätälöitynä asiakkaan omiin tarpeisiin. Asiantuntemuksemme metsä- ja luonnonvarojen kestävässä käytössä ja hallinnassa ovat aina osana ratkaisujamme.

Esimerkkinä toteutetusta verkkosovelluksistamme ovat mm. Metsän arvo-laskuri Metsälehdelle (https://www.metsalehti.fi/metsanarvolaskuri/), jossa ratkaisumme kattoi sekä laskentamallin kehityksen ja parametrisoinnin palvelimen puolelle, sekä yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän rakentamisen Metsälehden verkkosivuston yhteyteen. Sisäisesti olemme kehittäneet mm. verkkopohjaisen Metsä ja Puut - metsätilojen arvonmäärityspalvelun (https://metsajapuut.fi/#5/64.56/25.65). Tämä ratkaisu kattaa palvelimen puolella kattavan metsätilan arvonmäärityslaskennan ja visuaalisen raportin automatisoidun generoinnin sekä karttapohjaisen käyttöliittymän kiinteistöjen hakuun ja raportin tilaukseen.

Pinterest
AFRY logo

AFRY:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

AFRY:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta AFRY:n tarjontaa

AFRY:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

AFRY kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia