Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Täydellinen verkkokauppa- ja kassajärjestelmä sekä toiminnanohjaus samassa paketissa

post_image

TarjontaJeemly on monikanavaisen kaupan ratkaisu yritykselle, jolla on myymälätoimintaa sekä verkkokauppa. Se tarjoaa yhdessä ohjelmistossa täydellisen verkkokauppa- ja kassajärjestelmän sekä toiminnanohjauksen. Paketin mukana saatte myös kumppanin myyntinne kehittämiseen. Jeemly skaalautuu automaattisesti Flowvy-ketjuratkaisuksi, kun tarvitsette useampia verkkokauppoja tai myymälöitä.

Jeemly tarjoaa erittäin laajan teknisen toteutuksen erilaisiin tarpeisiin läpi toimialojen. Ohjelmistolla hallitset keskitetysti kaikkien tietojen ylläpitämisen. Esimerkiksi kaikki tuotetiedot ylläpidetään yhdessä paikassa, mukaan lukien hinnoittelu eri myyntikanavissa erilaisille asiakasryhmille.

Voit pitää verkkokaupan myyntivarastona myymälääsi ja järjestelmä huolehtii automaattisesti verkkokaupassa olevasta myyntisaldosta. Saldot ovat aina ajan tasalla. Voit lisätä järjestelmään myös muita myyntivarastoja, kuten tavarantoimittajien ulkoisia varastoja.

Automaattinen ostorobotti huolehtii, että tuotteita tilataan oikea määrä, oikeaan aikaan. Ostotilauksen avulla teet lisätilaukset helposti.

Olemme toteuttaneet yli kaksisataa monikanavaisen kaupan toteutusta. Yli 20% asiakkaistamme myy verkossa yli miljoonalla eurolla vuodessa, joten kyseessä ei ole kevyt ohjelmisto tee-se-itse-palveluilla, joita markkinoilla on tarjolla runsaasti.

Jeemly on palveluiltaan tuotteistettu valmisratkaisu, joten käyttöönotto ei ole pitkäkestoinen ohjelmistoprojekti. Sopimuksen allekirjoituksesta uuden kaupan avaamiseen kuluu aikaa noin 1-3 kuukautta.

Pinterest
SKJ Systems Ltd logo

SKJ Systems Ltd:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

SKJ Systems Ltd:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SKJ Systems Ltd:n tarjontaa

SKJ Systems Ltd:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

SKJ Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia