Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistoa kehitetään koko ajan asiakkaiden tarpeet huomioiden

post_image

TarjontaAsiakkaidensa tulevaisuudesta Jeemly huolehtii ylläpitämällä ja kehittämällä ohjelmaansa jatkuvasti – vuodessa valmistuu noin 600 uutta ohjelmistotyötehtävää. Ohjelma on aina uudempi ja uudempi. Mitä suurempi tarve alalla on jollekin ominaisuudelle, sitä nopeammin se otetaan osaksi Jeemlyä. Kaikki uudet ominaisuudet jäävät osaksi perusohjelmistoa, ja kaikilla asiakkailla on mahdollisuus käyttää kaikkia ominaisuuksia.

Jeemly ei ole räätälöity ratkaisu eikä tietotekniikkaprojekti. Kaikilla asiakkailla on sama järjestelmä, jossa hän avaa käyttöönsä eri moduuleita, esimerkiksi kassa- tai tilaustenkäsittelyohjelman. Jokaisessa moduulissa on oma määränsä eri parametreja, jotka määräävät, miten moduuli käyttäytyy ja skaalautuu. Jeemlyn asiantuntijat säätävät parametrit sellaisiksi, joilla järjestelmä toimii juuri niin kuin asiakkaan liiketoiminta vaatii.

Pinterest
SKJ Systems Ltd logo

SKJ Systems Ltd:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

SKJ Systems Ltd:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SKJ Systems Ltd:n tarjontaa

SKJ Systems Ltd:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

SKJ Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia