Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jeemly on Halmeen leipomon hermokeskus

ReferenssiEspoon vanhin yritys, Halmeen leipomo, tuo markkinoille vain valmiita tuotteita, joiden laatuun asiakkaat voivat luottaa. Sama varmuus miellyttää Oy Emil Halme Ab:n toimitusjohtaja Stefan Åstenia Jeemlyn kassavirtaratkaisussa.

Halmeen leipomo perustettiin vuonna 1899 Espoon Kauklahteen ottavalle liikepaikalle Kuninkaantien varteen. Siitä Emil Halme myi leipää hevosella ohikulkeville matkalaisille.

Ajat ovat muuttuneet ja yritys sen mukana. Halmeen leipomon toimitusjohtaja Stefan Åsten toteaa, että moni asia juontaa juurensa 120 vuoden takaa.

– Ydinliiketoimintamme on ennallaan, myymme edelleen leipomotuotteita. Tuotevalikoimamme elää ajan vaatimusten mukaan, mutta osa tuotteistamme tehdään yhä käsityönä perinteisillä resepteillä.

– Leivonnaisemme ovat löytäneet tiensä kahviloiden, kauppojen ja markettien valikoimiin, ja meillä on oma verkkokauppa. Palvelemme asiakkaitamme myös leipomon myymälästä Kuninkaantien kupeella lähes samalla paikalla kuin Emil Halme aikoinaan.

Vuoden 2006 Asuntomessujen yhteydessä laajennettu leipomon myymäläkahvila on ystävällisestä palvelusta tunnettu kohtaamispaikka, jonne tullaan kauempaakin.

– Puolet konseptistamme on hyvä tuote ja puolet, tai jopa enemmän, hyvä palvelu. Jokainen on meille kanta-asiakas ja saa samanlaista palvelua, asioipa kanssamme sähköisesti tai leipomomyymälässä.

Myynnin ja tilausten hallinta yhdessä järjestelmässä

Åstenin luotsaamassa yrityksessä on panostettu kaupankäynnin teknologiaan ja liiketoiminnan hallinnan järjestelmään. Yritys on tehnyt tiivistä yhteistyötä SKJ ja Nethit Systemsin kanssa vuodesta 2005 lähtien. Jeemly-järjestelmä on keskeisessä roolissa yrityksen toimintojen hallinnassa.

– Lähes kaikki liiketoimintaan liittyvä tapahtuu meillä Jeemly-järjestelmän kautta. Helpompi olisi kertoa, mitä siinä ei ole.

– Myynti leipomossa, kahvilassa ja verkkokaupassa, leipomon tilaukset, laskujen tulostukset, myynnin luvut, tuotteiden hinnoittelu. Siinä muutama toiminto, jotka rullaavat Jeemlyssä. Kirjanpito on omassa ohjelmassaan, jonka aiomme tosin myös integroida samaan hallintaan.

Halmeen Leipomo on ensimmäisiä SKJ Systemsin asiakkaita, joka otti käyttöönsä kaikki eri myyntikanavat ja myös leipomokäyttöön sovitetun toiminnon tilausten hallintaan.

– Kassaohjelman leipomosovelluksella otamme vastaan jälleenmyyjiemme tilaukset. Esimerkiksi S-ryhmältä ne tulevat meille suoraan Jeemly-järjestelmään, josta saamme helposti seuraavan päivän tilauslistan.

Asiakkaiden luottamuksen arvoinen vielä 2100-luvulla

Åsten kertoo, että nopeasti vaihtuvat kausi- ja erikoistuotteet ja ovat tämän hetken trendi leipomoalalla. Silti yrityksessä harkitaan huolella, mihin lähdetään mukaan. Markkinoille tuodaan vain valmiita tuotteita.

– Me olemme pieni ja vikkelä yritys ja pystymme tuottamaan uusia tuotteita nopealla aikataululla. Tuotekehitykseen on silti panostettava ja uutuustuotteiden on oltava kunnossa ennen kuin tuomme ne asiakkaidemme saataville.

– Teemme kovaa työtä sen eteen, että ansaitsemme joka päivä asiakkaan luottamuksen ja saamme olla olemassa toiset 120 vuotta.

Luotettavuus ja varmuus miellyttää Åstenia myös Jeemlyn kassavirtaratkaisussa.

– Parasta tukea liiketoimintaamme on Jeemly-järjestelmän erinomainen toimivuus. Se antaa rauhan keskittyä ydintekemiseen. Tätä on kehitetty yhdessä alusta lähtien meidän tarpeisiin sopivaksi. Ei tulisi mieleenkään vaihtaa tästä pois.

– Jeemly-järjestelmän vahvuus on siinä, että se on alunperinkin ollut hyvä, mutta sitä myös kehitetään jatkuvasti eteenpäin.

Åsten kertoo, että kokonaisuus on rakennettu niin, että aina on varalaite, jos jokin menee rikki.

– Ohitetaan vaan ja jatketaan matkaa, niin se toimii. Ja jos me on todettu, että omassa järjestelmässä on jokin puute tai että jokin ei toimi, asia on hoitunut yhdellä tai kahdella puhelulla tukipalveluun.

– Täytyy nostaa tekijöitä esille. Se on lopulta ihmisistä kiinni, toimiiko homma vai ei. Järjestelmä on mainio, mutta suurin kiitos kuuluu ihmisille sen takana.

Katso täältä asiakasreferenssivideo Halmeen leipomost!

Suosittelija:

Stefan Åsten, toimitusjohtaja, Halmeen leipomo

Pinterest
Referenssin infoboxi
SKJ Systems Ltd logo

Tiedot

Tilaaja: Oy Emil Halme Ab
Ajankohta: 2005 -

Lisätietoja

Yritysprofiili SKJ Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Maksaminen
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin SKJ Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SKJ Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

SKJ Systems - Muita referenssejä

SKJ Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia