Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ratkaisut julkishallinnon toiminnanohjaukseen

TarjontaERP Talous-, henkilöstö- sekä palkkahallintoon

Palveluorganisaatiot, kuten kunnat, tarvitsevat ihmislähtöisen ohjelmistoratkaisun, joka tarjoaa työkalut kommunikointiin, suunnitteluun ja ongelmanratkaisuun. Unit4 Business Worldin lähestymistapa on erilainen. Unit4 BW alkaa organisaatiosta ja sen tarpeista. Ratkaisu on rakennettu julkisia organisaatioita varten ja se on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi alusta alkaen. Skaalautuvilla ja joustavilla ohjelmistoratkaisuilla julkiset tahot voivat tehdä paljon enemmän yhä vähenevillä resursseilla. Nyt sinä vastaat säännöistä!

Talousjärjestelmä sekä HR ja palkanalaskenta samassa järjestelmässä ja samassa tietokannassa antaa huomattavia etuja mm. raportointia ajatellen. Ei integrointeja, ei tietojen siirtoa eikä erillistä raportointijärjestelmää, vaan kaikki yhteenvedot samasta järjestelmästä.

ERP Varhaiskasvatukseen

Abilitan kattava varhaiskasvatuksen järjestelmäkokonaisuus yhdistää kaikki varhaiskasvatukseen osallistuvat tahot, kuten hallinnon, päiväkotien johdon ja kasvattajat sekä vanhemmat. Palvelu tarjoaa työkalut lasten päivähoidon hallinnointiin, hoitohenkilökunnan ja vanhempien sähköiseen asiointiin sekä hallinnon ajantasaiseen tiedonsaantiin.

Pinterest
Abilita Oy

Abilita Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Abilita Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Abilita Oy:n tarjontaa

Abilita Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Abilita kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia