Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Varhaiskasvatukseen lisää turvallisuutta digitalisaatiolla

BloggausPainopiste kuntien digitalisoitumisessa on siirtymässä asiakaspalvelun sähköistämisestä entistä enemmän itse tuotannon prosesseihin ja järjestelmiin. Toimintaa kehittämällä on mahdollisuus saada merkittäviä säästöjä ja samalla parantaa edelleen kuntalaisten palveluja.

- Varhaiskasvatus jatkaa kuntien digitalisointihankkeiden kärjessä. Paperin aikakausi on ohi, erilaisten lippujen ja lappujen lähettäminen lasten mukana kotiin ei kuulu enää 2020-luvulle. Nyt halutaan viestintään helppoja ja toimivia mobiileja työkaluja, kertoo Oy Abilita Ab:n myyntijohtaja Frej Salmela.

Tasapuolista ja turvallista viestintää

Nopean viestinnän tarve on korostunut korona-aikana. Kun kaikki viestintä saadaan yhteen viralliseen viestikanavaan, voidaan tarpeen mukaan viestiä koko yksikölle, ryhmälle tai yhden lapsen vanhemmille. Myös vanhempien viestit hoitopaikkaan päin kulkevat mobiilisti.

- Digitaaliset ratkaisut ovat tietoturvallisempia kuin paperilla säilytetty tieto, joka katoaa helposti tai ei ole ajantasaista. Turvallisuutta lisäävät myös tarkat tiedot lapsista: milloin he ovat tulleet, milloin lähteneet ja kuka on hakenut. Jos hakija on joku muu kuin ennalta sovittu, on henkilökunnalla oltava mahdollisuus varmistaa, että hakijalla on oikeus ottaa lapsi mukaansa. Lasten läsnäolorekisteröinti sähköisesti alkaa olla jo miltei välttämätöntä, jotta tapahtumien kulku voidaan tarvittaessa jälkeenpäin tarkasti selvittää, Frej Salmela painottaa.

Päikky tarjoaa älykkäitä ratkaisuja varhaiskasvatukseen

Automatisoimalla manuaalisia työvaiheita selvitään tehtävistä entistä nopeammin ja vähemmillä resursseilla. Tehokas toiminnanohjausjärjestelmä vapauttaa varhaiskasvatuksen aikaa tärkeimpään tehtävään – lasten kanssa toimimiseen.

Abilitan Päikky on varhaiskasvatuksen moderni ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa koko vakan. Päikyssä on myös tarvittavat rajapinnat kuntien omiin järjestelmiin.

- Täysin sähköinen prosessi aina hoitopaikan hausta sen myöntämiseen ja päätöksen lähettämiseen säästää molempien osapuolten aikaa. Yhteydenpito huoltajien kanssa, hoitoaikojen sähköinen varaaminen sekä tiedottaminen myös päiväkodin yksikön sisällä ja hallinnon rutiinit hoituvat Päikyn kautta, kertoo Frej Salmela.

- Varhaiskasvatuksen digitalisointi ei ole niin kallis operaatio kuin ehkä luullaan. Kilpailu pitää hinnat kurissa ja hyödyt ovat isommat kuin kustannukset, Frej Salmela toteaa.

Ajantasainen tieto kuinka monta lasta on kulloinkin tulossa hoitoon auttaa sekä optimoimaan henkilöresursseja että vähentämään ruokahävikkiä. Keittiö voi toimittaa juuri oikean määrän aamiaisia, lounaita ja välipaloja huomioiden hoidossa olevien lasten allergiat ja erikoisruokavaliot.

Hoitomaksut perustuvat pääsääntöisesti lapsen läsnäoloon hoidossa. Päikky tuo aikakirjauksiin sekä joustavuutta että tarkkuutta, kun perheet kirjaavat lapsen itse sisään ja ulos. Myös varhaiskasvatussuunnitelma tehdään ja ylläpidetään Päikyssä.

Päikky tukee varhaiskasvatuksen kehittymistä osaksi 2020-luvun digitaalista yhteiskuntaa.

Pinterest
Abilita Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Abilita kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin Abilita kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Abilita - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Abilita - Muita referenssejä

Abilita - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia