logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Laadukkaita IoT-kokonaisratkaisuja

TarjontaToteutamme asiakaskohtaisia IoT-sovelluksia, joiden avulla tuotetaan tilannekuvaa, analytiikkaa sekä mahdollistetaan koneiden ja laitteiden etävalvonta ja ennakoiva huoltotoiminta sekä tehokas kommunikaatio järjestelmän eri käyttäjien välillä.

Autamme liittämään ohjelmistot koneisiin, laitteisiin, antureihin ja telemetriaan tavalla, jossa ne muodostavat yhdessä saumattomasti toimivan kokonaisjärjestelmän. Huolehdimme myös tiedon varastoinnista sekä API-rajapintojen tarjoamisesta liittyviin järjestelmiin.

Tuotamme sovelluksia teknologia- ja alustariippumattomasti. Löydämme oikein mitoitetut ratkaisut sekä startupeille että enterprise-tason organisaatioille. Toimialakokemuksemme ulottuu liikkuvan kaluston hallinnasta teollisuus- ja kiinteistöautomaatioon, energianhallinnan ja telecom-sektorin ratkaisuista erilaisiin koneiden ja laitteiden etävalvonta- ja ohjausjärjestelmiin sekä vianhallintaan.

Lisäksi tarjoamme tietoturvallisia kapasiteettipalveluita Lioncloud -ympäristöstä sekä vaativiin olosuhteisiin soveltuvia suorituskykyisiä laiteratkaisuja tiedonkäsittelyyn ja luotettavien yhteyksien muodostamiseen hajautetuissa ympäristöissä.

Pinterest
Cinia Oy

Cinia Oy:n tarjonta

IoT

Lisätietoja

Cinia Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Cinia Oy:n tarjontaa

Cinia Oy:n IoT -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiTW LogStacker Remote -etähallinta

TW LogStacker -puukurottajia käytetään metsäteollisuudessa pyöreän, määrämittaisen puun käsittelyyn sellu- ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, +28 muutaIoT, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Open source, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, asiakascaset, Asioden Internet, ennakoiva huolto, etävalvonta, Hallintajärjestelmät, industrial IoT, Industrial Internet, intelligent machines, Internet of Things, liiketoiminnan digitalisointi, Minimum Viable Product, MVP, Ohjelmistopalvelut, puunkuljetus, puunjalostus, Räätälöidyt ohjelmistot, Teollinen internet, Teollisuus, Tilannekuva, web-sovellus

Premium

ReferenssiSisäilma-asiantuntija IISY Oy luottaa Cinian ohjelmistokehitysosaamiseen

Mitä yhteistä on ohjelmistopalveluja kehittävällä Cinialla ja sisäilmalaadun mittaamiseen ja puhtauteen keskittyvällä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotekehitys ja suunnittelu, +25 muutaArkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Webkehitys, Open source, React, Java, Javascript, Linux, Kiinteistöala, Rakentaminen, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, sisäilman mittaus, ilmanlaatu

Premium

ReferenssiIcaren telelääketiede parantaa potilaan hoitokokemusta

Icare® halusi kehittää terveydenhuollon ammattilaisten ja glaukoomapotilaiden käyttöön palvelun, jonka avulla potilaan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotekehitys ja suunnittelu, +33 muutaGraafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, It-omaisuuden hallinta, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Webkehitys, Amazon Web Services, Open source, Android, React, React Native, Java, Javascript, Linux, Windows, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, IoT, Digitaalinen terveydenhuolto, terveydenhuollon digitalisointi, terveydenhuollon järjestelmä, terveydenhuolto, telelääketiede, etädiagnostiikka, etähoito

Premium

ReferenssiPohjolan liikenne tarjoaa uutta matkustajille

Linja-autoyhtiö Pohjolan Liikenne kehitti yhdessä Cinian kanssa matkustajia palvelevan bussi-infon: Kaikissa yhtiön Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, +27 muutaIoT, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Tietoliikennepalvelut, Node.js, Java, Javascript, Python, Linux, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, IoT, Joukkoliikenne, ajoneuvo pc, ajoneuvo tietokone, ajoneuvo-ohjelmistot, ajoneuvoseuranta, Ajoneuvotietokoneet, ajoneuvotietopalvelu, ohjelmistokehitysprojekti, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, työajanseuranta, matkustajainformaatiojärjestelmä, fleet management

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinia kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia