Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visualisoitua tietoa siirtojärjestelmien tilasta ja käytöstä

ReferenssiSleipner Finland Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ja turvallisia siirtojärjestelmiä tela-alusteisille laitteille. Yrityksen asiakkaat toimivat globaalisti kaivos, louhos, – ja maansiirtoaloilla. Sleipnerin siirtojärjestelmät tuovat käyttäjilleen merkittäviä säästöjä lisäämällä tuottavuutta, vähentämällä huoltokustannuksia sekä polttoaine- ja hiilidioksidipäästöjä vähintään 85 % kuljetusten aikana.

Cinia Solutions tuotekehittää Sleipner Monitoring System -järjestelmää ketterällä kehitysprosessilla tiiviissä yhteistyössä Sleipnerin sekä ajoneuvoihin asennettavien paikannus- ja telematiikkalaitteiden toimittajan Aplicomin kanssa. Kehitystyö on malliesimerkki siitä, miten eri yritysten vahvuudet yhdistämällä luodaan ainutlaatuinen konsepti ja rakennetaan uutta liiketoimintaa teollisen internetin ja digitalisaation avulla.

Sleipner Monitoring System palvelee koneen omistajia, huoltohenkilöstöä, jälleenmyyjiä sekä valmistajaa tarjoten kullekin käyttäjäryhmälle relevanttia ja visualisoitua tietoa siirtojärjestelmien tilasta ja käytöstä. Ohjelmisto mahdollistaa Sleipnerin tuotteiden maksimaalisen hyödyntämisen asiakkaiden prosesseissa, optimaalisen käyttöasteen, ajantasaisen raportoinnin ja paremman palvelun.

Suosittelija:

Cinia ymmärtää toimialamme erityispiirteet ja heillä on vahvaa osaamista liikkuviin työkoneisiin, niiden etähallintaan ja esimerkiksi CAN-protokollaan liittyvistä asioista. Nämä seikat yhdessä vahvojen referenssien kanssa vakuuttivat meidät Cinian kyvykkyydestä tähän kehitysprojektiin.

Teijo Höylä, Product Manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cinia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sleipner Finland Oy
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Mähönen

Lisätietoja

Yritysprofiili Cinia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Webkehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Open source
Angular
Java
Javascript
Linux

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

IoT
paikkatieto
GIS
raportointi

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinia - Muita referenssejä

Cinia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia