Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cinia on Aidon One -pilvipalvelun tuotekehityskumppani

ReferenssiAidon on älykkäiden sähköverkkojen ja mittausteknologian sekä näihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Aidonin ja Cinian yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2014 asti, mutta kumppanuus tiivistyi entisestään vuonna 2019. Silloin alkoi ohjelmistokehityksen yhteistyö Aidon One -ratkaisun ympärillä.

Aidon One on selaimella käytettävä palvelu jakeluverkon ja siihen liittyvien kenttätöiden hallintaan. Ratkaisu kokoaa mittarointitöissä, jakeluverkon kunnossapidossa ja asiakaspalvelussa tarvittavan tiedon kartalle. Palvelu on tehty helpoksi käyttää ja sen liittäminen muihin järjestelmiin käy kätevästi.

Aidonilla oli alusta alkaen selkeä käsitys siitä, mitä he haluavat tuotteelta. Tavoitteisiin pääsemiseen tarvittiin ohjelmistokehitysosaamista, jota Aidon tiesi aiempien kokemustensa perusteella löytävänsä juuri Cinialta.

Onnistumiset johtivat uuteen kehittämiseen ja kasvuun

Aidonin johdolla backlogille oli siis jo kertynyt ensimmäisiä tehtäviä, joita cinialaiset lähtivät toteuttamaan. Kun onnistumiset toivat hyötyjä Aidon Onen käyttäjille ja johtivat palvelun parempaan myyntiin, kehitys sai lisää tuulta purjeisiin.

Tällä hetkellä uusia ominaisuuksia ja toimintoja poimitaan Aidonin asiakkaiden, siis etupäässä sähköverkkoyhtiöiden, toiveiden pohjalta työstettäväksi. Kriittisen tärkeää on huolehtia myös palvelun ylläpidosta. Määräaikaisen projektin sijaan kyse on jatkuvasta yhteistyöstä, ja Ciniasta onkin tullut Aidon Onen merkittävä tuotekehityskumppani.

Markkina- ja asiakaskohtaisia ratkaisuja

Uudet ominaisuudet saattavat olla tiettyä markkina-aluetta palvelevia ratkaisuja: esimerkiksi maasulkuhälytysten tuominen Aidon One -palveluun oli erityisesti norjalaisia sähköverkkoyhtiöitä hyödyttävä tekninen ponnistus. Yksittäisille asiakkaille tiimi on puolestaan toteuttanut spesifejä ratkaisuja, kuten integraatioita.

Aidon One -ohjelmistokehitykseen kiinnitettiin cinialaisten joukosta asiantuntijat, joilla oli tarvittava osaaminen ratkaisun vaatimista ohjelmointikielistä sekä kehitys- ja tuotantoympäristöstä, mutta myös toimialan tuntemusta. Vaihe vaiheelta, kasvaneen kysynnän ja Aidonin tarpeiden mukana myös tiimin koko on kasvanut.

Proaktiivinen kehittäminen vapauttaa asiakkaan aikaa

Yhteistyön alkutaipaleella Cinia toimitti Aidonille tuntityötä vaihtelevasti tarpeen mukaan. Nykyisinkin kehitystyön ohjaus on vahvasti Aidonin hyppysissä, mutta yksittäisten työtuntien sijaan Cinia toteuttaa siis asiantuntijavoimin suurempia kokonaisuuksia. Cinian roolina on uusien vaihtoehtojen tarjoaminen ja eteen tulevien ongelmien ratkominen sen sijaan, että käsiparit vain odottaisivat seuraavia tehtäviä.

Suosittelija:

Olemme toteuttaneet Cinian kanssa hyvin suuria kokonaisuuksia yhdessä. On tärkeää huolehtia siitä, että palvelu on turvallinen ja jatkuvasti asiakkaidemme käytössä. Cinialla on merkittävä rooli tässä jatkuvassa tuotannossa. Pidän siitä, miten aktiivisesti yhteistyökumppanimme huolehtivat palvelun ylläpidosta. Cinialaiset uskaltavat myös haastaa meitä ja tehdä parannusehdotuksia tarjotessaan oman näkemyksensä Aidon Onen hyväksi. He tuovat teknistä osaamista meidän kokonaisuuteemme, mutta ovat asiantuntijaroolissa mukana myös asiakasrajapinnassa.

Paula Salminen, Projektipäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cinia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Aidon Oy
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marko Juntunen, p. +358 400 164261, marko.juntunen@cinia.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Cinia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinia - Muita referenssejä

Cinia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia