Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Jatkuva kehittäminen takaa markkinoiden moderneimmat ratkaisut

post_image

TarjontaAdvanian palvelut on rakennettu mahdollistamaan yritysten kaikkien ICT-ratkaisujen hankinta palveluna ”yhden luukun” periaatteella. Advanialla on mittava historia ja kokemus ICT-ympäristön kaikista osa-alueista. Asiantuntijamme hallitsevat modernit laite-, ohjelmisto-, tietoliikenne, -kapasiteetti-, konesali- sekä tietoturvaratkaisut. Kokemuksemme kautta olemme myös muodostaneet jokaisen osa-alueen ympärille kutakin ratkaisua tukevat lisäarvopalvelut.

Kehitämme ICT-ratkaisujamme ja palvelujamme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme ja nimekkäiden kumppaneidemme kanssa. ICT-ratkaisumme muodostuvat markkinoiden moderneimmista teknologioista, jotka on tuotteistettu helppokäyttöisiksi, kustannustehokkaiksi ja erittäin tietoturvallisiksi palvelupaketeiksi.

Olemme asiakkaidemme apuna suunnittelemassa ja toteuttamassa heille kaikista parhaimpia ratkaisuja. 

Pinterest
Advania Finland Oy

Advania Finland Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Advania Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Advania Finland Oy:n tarjontaa

Advania Finland Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

LinkkiLiiketoiminnan tarpeisiin optimoituja kapasiteettiratkaisuja

Optimaaliset kapasiteettiratkaisut muodostuvat vastaamalla liiketoiminnan tarpeisiin sekä vaatimuksiin. Meiltä ohjeet, vinkit ..

Tagit: Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +38 muutaIntegraatiot, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, kapasiteettipalvelut, kapasiteettiratkaisut, palvelinkapasiteetti, optimointi, Hybridi pilvipalvelut, Monipilvi, monipilvipalvelut, pilvipalvelut

LinkkiOnko sähköpostisi suojattu tietomurroilta?

Vinkit sähköpostitilien suojaamiseen ja hyökkäysten estämiseen. Lue lisää

Tagit: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, +44 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, It-omaisuuden hallinta, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Microsoft 365, tietoturvallisuus, kyberturvallisuus, Tietosuoja, Salattu sähköposti, sähköposti, virustorjunta, palomuuri, Microsoft Office 365, sähköpostin suojaus, tietomurto, tietojenkalastelu, suojausratkaisu, haittaohjelmien torjunta, haittaohjelmat, anti-virus

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia