Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integraatiopalveluilla tiedot paremmin käyttöön

post_image

TarjontaTarkoituksenmukaiset integraatiot mahdollistavat niin liiketoiminnan kasvun kuin palveluiden ja tuotannon järkevän ja kustannustehokkaan toteuttamisen. Integraatioihin erikoistuneiden asiantuntijoidemme avulla varmistat, että organisaatiosi tieto on käytössä oikeassa muodossa ja halutuissa järjestelmissä.

Kun organisaatiosi tarvitsee integraatioita – sisäisiä tai ulkoisia – ovat Netumin asiantuntijat auttamassa. Suunnittelemme ympäristöösi soveltuvan tarkoituksenmukaisen ratkaisun, joka skaalautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin. Netumilla on kattava kokemus integraatioista eri organisaatioiden sisällä ja niiden välillä sekä erilaisissa pilvipalveluissa. Olemme toteuttaneet integraatioita niin julkisten toimijoiden kuin yritysten kanssa.

Lue lisää integraatiopalveluistamme!

Pinterest
Netum Oy logo

Netum Oy:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Netum Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Netum Oy:n tarjontaa

Netum Oy:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Netum kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia