Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Netum Oy

Netum on tietotekniikan palvelutoimittaja, joka yhdistää turvallisesti perinteisen IT:n uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin. Olemme asiakaskeskeisiä ja yhteistyö kanssamme on paitsi mutkatonta myös mukavaa!

Netum Oy - Yritysesittely

Vahva kokemuksemme liiketoiminnalle kriittisistä järjestelmistä, moniosaajuus sekä vastuullinen mutta ketterä toimintamallimme mahdollistavat turvallisen ja kustannustehokkaan kumppanuuden. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita. Asiakkaan tilanteesta riippuen yhteistyö voidaan aloittaa missä tahansa IT-hankkeen elinkaaren vaiheessa.

Palveluihimme kuuluu sovellusten suunnittelu ja toteutus, tietojärjestelmien hallinta ja valvonta, kyberturvallisuuden ratkaisut sekä tietohallintojohdon konsultointi.

Työntekijöitä 150
Y-tunnus 2233781-9
Perustettu 1997
Www www.netum.fi
Puh 041 529 5555
E-mail
Toimipaikat Helsinki, Pori, Tampere, Turku
Jäsenyydet
hansel-sopimustoimittajat logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tietohallinto
(7)
BI ja raportointi
(2)
Logistiikka
(2)
Projektinhallinta
(1)
Hankinta
(0)
Supply chain management SCM
(0)

Erikoisosaaminen

Integraatiot
(3)
Ohjelmistokehitys
(2)
Webkehitys
(2)
Analytiikka
(1)
Ketterät menetelmät
(1)
Pilvipalvelut / SaaS
(1)
Sisällönhallinta
(1)
Tietoturva
(1)
Arkkitehtuuri
(0)
It-infrapalvelut
(0)
It-omaisuuden hallinta
(0)
Mobiilikehitys
(0)
Ohjelmistorobotiikka
(0)
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
(0)

Toimialakokemus

Julkishallinto
(4)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(2)
IT
(1)
Koulutusala
(1)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Telekommunikaatio
(0)

Teknologia

Episerver
(1)
Amazon Web Services
(0)
Angular
(0)
Azure
(0)
C#
(0)
Clojure
(0)
Django
(0)
Java
(0)
Javascript
(0)
Liferay
(0)
Linux
(0)
Microsoft
(0)
Node.js
(0)
Open source
(0)
Oracle
(0)
PHP
(0)
Python
(0)
React
(0)
React Native
(0)
Ruby on Rails
(0)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(7)
Konsultointi
(5)
Tuki- ja ylläpitotyö
(2)
Valmisohjelmisto
(1)
Johtamistyö
(0)
Vuokratyövoima
(0)

Omat tagit

Akamai
boomi
waf
Kubernetes
arter

Netum - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVirtuaalinen työasemaratkaisu URA VDI auttaa tuomaan työllisyyspalvelut lähemmäs kuntalaisia

"Meillä on pitkä yhteinen historia takana. Netumilaisille on kertynyt paljon lisäosaamista vuosien varrella. Heidän väkensä, joka meitä palvelee, on päässyt hyvin sisälle meidän palveluihimme. Joka asiaa ei tarvitse erikseen selittää. Minua on monesti aivan hämmästyttänyt heidän tehokkuutensa.” "

-- Mika Koskinen, KEHA-keskus

Näytä referenssi

ReferenssiTampereen kaupunki sai selkeät raamit tiedolla johtamiseen ja tietotilinpäätöksen tekemiseen

"Kansallisesti eri organisaatioissa tehdään paljon muita vaikutus- ja kustannusarvioita, mutta tietosuojaan liittyvät arvioinnit jäävät vielä usein vähemmälle. Saimme Netumilta selkeät kehittämisehdotukset tietotilinpäätöksen tekemiseen sekä ehdotuksen mittaristosta, joka tehostaa myös tiedolla johtamista koko organisaation laajuisesti."

-- Tampereen kaupungin tietosuojavastaava Ari Andreasson

Näytä referenssi

ReferenssiEpiserver-pohjainen maatietoportaali tuo sujuvuutta Maahanmuuttoviraston arkeen

"Alusta asti tuli vaikutelma, että Netumin ihmiset omaksuivat asioita todella nopeasti. Maahanmuuttoviraston ala on hyvin spesifi, mutta he ottivat aiheet ja tarpeet omakseen lyhyessä ajassa."

-- Maahanmuuttoviraston suunnittelija Tomi Jääskeläinen

Näytä referenssi

ReferenssiYmpäristöministeriö kirkasti jäte- ja tuotetietojärjestelmän tarpeet ja toteutusvaihtoehdot Netumin asiantuntijoiden avulla

"Olen ilahtunut siitä, kuinka innostuneita ja motivoituneita Netumin asiantuntijat ovat olleet hankkeen aiheesta. He ovat myös huolehtineet siitä, että hanke etenee suunnitelman mukaisesti ja että yhteistyö sidosryhmien kanssa on sujuvaa. Kiitän Netumia erityisesti joustavuudesta, jota he ovat hankkeen aikana useaan otteeseen osoittaneet."

-- Ympäristöministeriön erityisasiantuntija Jenni Lehtonen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Netum - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Legacy to Digi -filosofiamme on konsultointipalvelun ydin: Kun rakennamme uutta, huomioimme olemassa olevat ratkaisut. Kokeneiden konsulttiemme tukena on talon täydeltä käytännön toteutuksia tekeviä asiantuntijoita. Pelkkien teorioiden sijasta osaamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Analytiikka, tietovarastot ja modernit raportointiratkaisut mahdollistavat intuition tukemisen ja auttavat tekemään parempia päätöksiä, on liiketoiminta minkälaista hyvänsä. Tuomalla data näkyväksi, oivallusten ja ”ahaa-elämysten” kautta voidaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Tarkoituksenmukaiset integraatiot mahdollistavat niin liiketoiminnan kasvun kuin palveluiden ja tuotannon järkevän ja kustannustehokkaan toteuttamisen. Integraatioihin erikoistuneiden asiantuntijoidemme avulla varmistat, että organisaatiosi tieto on käytössä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-omaisuuden hallinta

Anna meidän helpottaa laitteidesi elinkaaren hallintaa. Meidän avullamme voit säästää satoja tunteja laitteiden ylläpitoon ja hallintaan kuluvaa aikaa. Kehittämämme Netum Dux ?työkalun avulla organisaation lähituen manuaalisen työn määrä vähentyy,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Legacy to Digi ® -konseptimme mukaisesti digitaalisen turvallisuuden ja kyberturvallisuuden varmistaminen kaikessa toiminnassa on keskeisessä roolissa Netumin tuottamissa ja tarjoamissa palveluissa. Kokeneet ja pätevät asiantuntijamme auttavat sinua..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Erikoisalaamme ovat vaativat järjestelmäprojektit, ja tunnemme erilaiset ohjelmistotekniikan menetelmät, teknologiat ja pilvipalvelut. Meiltä myös saat tiimisi yksittäisen tai useamman kokeneen asiantuntijan. Kokemuksemme lukuisten eri toimialojen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Netum - Referenssit

Netum - Bloggaukset

Netum - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

 

Netum kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku