Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Telesten uusi huoltoportaali: tehokkaampaa palvelua, ympäristö etusijalle

ReferenssiTelesten uusi automatisoitu huoltoportaali vastaa asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin ja tuo kustannussäästöjä RMA-prosessiin.

Petri Viitala on yli kahden vuosikymmenen ajan työskennellyt tuki- ja ylläpitotoiminnan parissa, josta viimeiset 15 vuotta on johtanut Teleste Networksin CARE-liiketoimintaa. Käytännössä Viitalan tontilla on kaikkien Telesten valmistamien verkkolaitteiden huolto- ja takuutoimenpiteiden hallinta ympäri maailman.

Hiljattain Telestelle tuli ajankohtaiseksi uudistaa RMA-prosessinsa (Return Material Authorization). Nykyisin Netumiin sulautuneen Cerionin johdolla modernisoitu ja pitkälle automatisoitu huoltoportaali otetaan käyttöön vuoden 2022 alusta alkaen.

"Tehokkuus on nyt aivan uudella tasolla. Kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity verkkopohjainen huoltoportaali palvelee 24/7 ympäri maailmaa. Asiakkaalla on jatkuva pääsy laitteidensa takuutietoihin ja mahdollisuus käynnistää RMA-prosessi verkossa heti, kun tarve vaatii", Viitala sanoo.

Vaikka RMA-prosessi voi vaikuttaa pieneltä tukitoiminnolta, on sen merkitys liiketoiminnalle valtava, ja kasvaa jatkuvasti.

"Asiakkaiden vaatimukset läpinäkyvyydestä myös myynnin jälkeen ovat kasvaneet viime vuosina. Yhä useammin RMA-prosessi arvioidaan jo tarjousvaiheessa, joten sen tehostaminen tuo meille aitoa liiketoimintahyötyä", sanoo Viitala.

Telesten huoltoportaalin avulla asiakas voi luoda ja hallinnoida omia takuu- ja huoltoprosessejaan itsenäisesti. Telestelle uusi työkalu tuo merkittäviä kustannussäästöjä ja nopeuttaa suunnittelua: jo ennen kuin tuote on palautettu takaisin Telestelle, on se lisätty työjonoon ja korjausaika ja kustannukset on arvioitu. Kaikki, mitä on voitu automatisoida, on automatisoitu.

Liiketoimintahyötyjen lisäksi uusi työkalu tuo myös ympäristöhyötyjä.

"On tärkeää korjata aina kun mahdollista, eikä vain myydä uutta tavaraa tilalle. Ympäristöarvomme ohjaavat toimintaamme, ja RMA-uudistuksen avulla ympäristöjalanjälkemme pienenee, kun tuotteiden elinkaari pitenee."

Telesten RMA-uudistusta vetänyt, johtava asiantuntija Jonas Liinamaa on tyytyväinen projektin ketterään etenemiseen. Microsoft Azure -pohjainen ratkaisu rakennettiin yhdistämällä Azure-palveluita, räätälöintiä ja low code -kehitystä. Näin saatiin aikaan integroitu ja kustannustehokas prosessi, joka mahdollistaa laajennusten lisäämisen palveluun tulevaisuudessa.

"Tällainen projekti on toteutettavissa ilman raskaita rakenteita ja massiivisia investointeja, joten se soveltuisi hyvin myös pienemmillekin organisaatioille", Liinamaa kertoo.

"Upotettu Power BI -raportointi ja analytiikka tuo RMA-prosessiin liittyvän datan helposti käytettäväksi ja hyödynnettäväksi"Liinamaa jatkaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Netum Group Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Teleste

Lisätietoja

Yritysprofiili Netum Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Microsoft Azure
Power BI
lowcode
raportointi
huoltoportaali

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Netum Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Netum Group - Muita referenssejä

Netum Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia