Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Innovaatiot ja rohkeat kokeilut

post_image

TarjontaUuden kohtaaminen edellyttää joskus rohkeitakin kokeiluita. Alati kehittyvän teknologian ja palveluiden ja tiedon käyttötapojen muutos pakottavat seuraamaan mukana - tai toimimaan pioneerina ja kokeilemaan uutta ensimmäisten joukossa. Tämän tietävät niin startupit, joiden koko olemassa olo perustuu oivallukseen ja rohkeana ennakointiin, kuin vakiintuneet toimijat, jotka haluavat tai joiden täytyy tavalla tai toisella uudistua.

Tänä päivänä kohistaan ehkä virtuaalitodellisuusta, lohkoketjuista, koneälystä ja itse ohjautuvista autoista. Huomenna jostain muusta. Muutoksen tuomien mahdollisuuksien tunnistamisen ja näistä merkityksellisimpien seulomisen tulisi olla osa aktiivista digitaalista strategiaa. Me voimme auttaa yritystäsi tässä. Kun jokin idea nousee riittävän houkuttelevaksi, sen elinkelpoisuus tulisi varmista aikaisessa vaiheessa. HiQ auttaa tässäkin, konsepteilla, prototyypeillä, ennakkotutkimuksilla. Jos idea osoittautuu elinkelpoiseksi ja se päätetään toteuttaa, otamme haasteen vastaan ja tuotamme idean pohjalta toimivan ratkaisun, joka sovitetaan tämän päivän mahdollisuuksien raameihin.

Kokeellisiin toteutuksiin liittyviä palveluitamme:

  • Idean kirkastaminen konseptiksi
  • Business casen ja onnistumismittareiden laatiminen
  • Eri asteisten prototyyppien kehittäminen ja testaaminen
  • Rohkeiden kokeiluiden kokonaisvaltainen menestyksekäs tuotanto teknologiasta, käyttötavoista, vuorovaikutuksen luonteesta tai muusta viitekehyksestä riippumatta
Pinterest
HiQ Finland Oy

HiQ Finland Oy:n tarjonta

Lisätty todellisuus ja VR

Lisätietoja

HiQ Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta HiQ Finland Oy:n tarjontaa

HiQ Finland Oy:n Lisätty todellisuus ja VR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia