Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Metsä Group - Pro Nemus

Referenssi

Pro Nemus - Metsien vuoksi.

Kaukana, syvällä suomalaisessa metsässä, sijaitsee maailman ensimmäinen seuraavan sukupolven biotuotteiden tehdas, joka käsittelee puuta ja sellua tulevaisuuden tuotteisiin. Se ei käytä fossiilisia polttoaineita, tuottaa ylimääräistä bioenergiaa ja käyttää 100 % puuraaka-aineestaan.Se on pohjoisen pallonpuoliskon suurin puunjalostamo.

Sen vieressä sijaitsee Pro Nemus -innovaatiokeskus, joka tarjoaa kokemuksellisen poikkileikkauksen metsän elinkaaresta ja biotalouden vaikutuksista maailmassa, jonka on yhä enemmän luotettava vastuulliseen, uusiutuvaan raaka-aineeseen.

Pro Nemus on suunniteltu interaktiivisten digitaalikokemusten kodiksi ja se on valmistettu ekologisesta suomalaisesta puusta.

Pro Nemus on uusi tapa oppia Metsä Groupin liiketoiminnasta, tuotteista, innovaatioista ja työskentelytavoista. Pro Nemus on yhtä uraauurtava kuin sen vieressä sijaitseva uuden sukupolven biotuotetehdas.

Virtuaalinen esittely kestävästä metsänhoidosta

Astu mukaansatempaavaan metsäkokemukseen ymmärtääksesi kuinka saavutetaan parhaat mahdolliset raaka-materiaalit ja opi kestävästä metsänhoidosta nyt ja tulevaisuudessa.

Kokemus käyttää luonnollista navigointiaa. Fyysisesssä vuorovaikutuksessa ympäristösi kanssa paljastat alla olevan tietokerroksen. Ei ole yhtä selkeää polkua tai lineaarista tarinaa. Käyttäjä voi vapaasti tutkia metsää haluamallaan tavalla. Kuten tosielämässä.

Vuorovaikutuksen kautta, kuten koskettamalla oikeaa mäntyrunkoa tai seisoen tietyissä paikoissa, käyttäjä voi paljastaa tietokerroksen ja tutkia kestävää metsätaloutta.

Metsä Groupin tuotteet ympäri maailman

Metsän seuraavan sukupolven biotuotetehdas tuottaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita: koivumassasta havupuuhun, aina mäntyöljyyn ja tärpättiin saakka.

Jotta voimme paremmin havainnollistaa sitä, missä näitä vastuullisia ja uusiutuvia raaka-aineita käytetään kestävän tulevaisuuden luomiseen, suunnittelimme 3D-maapallon joka visualisoi tuotteiden matkaa ympäri maailmaa. Käyttäjät voivat seurata eri Metsä-tuotteiden polkuja koko kuljetussyklin ajan, yksinkertaisesti käyttämällä sormeaan intuitiivisessa kosketusnäyttösovelluksessa.

Moderni lähestymistapa perinteiseen valokuvakoppiin

Digitaalinen kohtaa analogisen tässä ohjelmistojen ja laitteiden kokeellisessa yhdistelmässä. Valjastamme Applen uuden Depth API: n käyttämällä iPhone 8 Plus:n TrueDepth-kameraa irrottamaan käyttäjän siluetin taustasta. Kaikki tämä tapahtuu dynaamisesti reaaliajassa.

Nämä alpha-maskatut käyttäjäkuvat yhdistetään sitten Metsä-kuvien kanssa ns. "double exposure" -kuvaksi.

Lopuksi valokuva tulostetaan ammattitason tulostimella, ja käyttäjät saavat konkreettisen muiston Metsä Pro Nemus -visiitistään.

Luomme yhdessä kestävämpää tulevaisuutta

Pro Nemuksen vierailun ytimessä on koko metsän elinkaaren kokeminen. Näemme kuinka puita korjataan, miten ne käsitellään ja mitä niistä lopulta tulee.

Metsä etsii jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää puunjalostuksella syntyviä erilaisia biotuotteita: he keksivät vuosittain yli 20 000 uutta ideaa.

Viimeisenä kokemuksena keskuksen vierailusta loimme sovelluksen, jonka avulla kävijät voivat ehdottaa omia ideoitaan tulevaisuuden tuotteista, jotka on valmistettu puusta tai sen sivutuotteista.

Heidän ideansa visualisoidaan jatkuvasti kasvavaksi rakenteeksi, joka muuttuu käyttäjän syötteiden perusteella. Se on houkutteleva ja hauska tapa jättää jälkeesi ja päättää visiitti.

Pinterest
Referenssin infoboxi
HiQ Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Metsä Group
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Sairio

Lisätietoja

Yritysprofiili HiQ kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Lisätty todellisuus ja VR
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin HiQ kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ - Muita referenssejä

HiQ - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia