Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobiilisovellukset

post_image

TarjontaTehtävänämme on löytää oikea ratkaisu asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin, tarkoitti se sitten sisäisten prosessien tehostamista joustavalla ja kustannustehokkaalla ratkaisulla tai kuluttajien sydämien valloittamista viimeisen päälle hiotulla visuaalisella käyttökokemuksella. Palveluihimme kuuluvat mm. konseptointi, design, mobiilisovellusten kehitys, moderni laadunvarmistus sekä täysi ylläpito. Osaamme auttaa, kun kysymys on siitä, miten saat asiakkaasi avaamaan sovelluksesi.

Ymmärryksemme olemme kääntäneet asiakkaidemme hyödyksi esimerkiksi sellaisissa ratkaisuissa kuten S-mobiili, Lähitaksin Taksini ja St1:n Snarveien ja muut Way-sovellukset. Digitaaliseen kanta-asiakkuuteen saat meiltä myös juuri sinun brändiisi ja tarpeisiisi räätälöidyn ja silti kustannustehokkaasti moduuleista rakennetun Digikantiksen.

Laaja kirjo työkaluja ja tekniikkaa

Olemme toteuttaneet niin suuria kuin pieniä ratkaisuita laajalla kirjolla erilaisia teknologioita ja ympäristöjä. Mm. Unity, Swift, Java, Kotlin, React Native ja Flutter taipuvat asiakkaidemme palveluiden parhaiksi ratkaisuiksi. Natiiviratkaisujen lisäksi tunnemme myös nousevat teknologiat, kuten Progressive Web Appit (PWA). Osaamme myös vastata, miten esimerkiksi lisätyn todellisuuden (AR) tai virtuaalitodellisuuden ratkaisu (VR) voisi mullistaa sinun liiketoimintasi?

Pinterest
HiQ Finland Oy logo

HiQ Finland Oy:n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

HiQ Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta HiQ Finland Oy:n tarjontaa

HiQ Finland Oy:n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia