Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DB-Manager Oy toimittaa SuperOffice CRM pilvipalvelun Safe to Play Oy:lle

ReferenssiSafe to Play Oy kävi läpi lähes 10 erilaista CRM järjestelmää ennen hankintapäätöstään. Lopulta valintaprosessin voittajaksi tuli DB-Manager Oy:n toimittama SuperOffice CRM pilvipalvelu. Safe to Play Oy tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden turvallisuuskoulutuksia ja sertifiointia. Safe to Play panostaa kansainväliseen yhteistyöhön tarkoituksenaan luoda kouluttajien franchaise verkosto kaikkiin maihin, missä EN standardit leikki- ja liikuntavälineille hyväksytään riskinarvioinnin perustaksi.

Safe to Play Oy hyödyntää SuperOffice CRM järjestelmää muun muuassa asiakastietojen ja asiakashistorian hallintaan sekä asiakkuuksien kehittämiseen, uusasiakashankintaan ja yleensä toiminnan tehostamiseen. SuperOffice CRM mahdollistaa monipuolisen asiakastietojen tallennuksen yhteen paikkaan. Yritys saa SuperOfficen avulla kontaktit järjestykseen ja järjestelmä tukee tavoitteellista myyntityötä. Lisäksi järjestelmällä lähetetään uutiskirjeet ja seurataan niiden vastaanottoa

.

DB-Manager Oy on asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka kehittää asiakkaidensa tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja. Yritys on kehittänyt vuodesta 1984 lähtien asiakkaidensa kanssa yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan.Yrityksen asiakaskunta koostuu suurelta osin Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa toimivista yrityksistä.

DB-Manager Oy:n markkinoimia ohjelmistoratkaisuja ovat SuperOffice CRM, eMarketeer, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP ja Fusion keittiösuunnitteluohjelmisto.

Pinterest
Referenssin infoboxi
DB-Manager Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Safe to Play Oy
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Toimitusjohtaja Rauno Uusitalo 0505562033

Lisätietoja

Yritysprofiili DB-Manager kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

SuperOffice CRM
eMarketeer
FuturaPlan ERP
Fusion

Siirry yrityksen profiiliin DB-Manager kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DB-Manager - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

DB-Manager - Muita referenssejä

DB-Manager - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia