Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ajantasaista liiketoiminnan raportointia

Tarjonta

Fuusor raportointi

Taloushallinnon yksi tärkeimmistä tehtävistä on luoda laadukasta tietoa oikea-aikaisesti yrityksen johdon käytettäväksi toiminnan tehokkaampaa ohjausta ja päätöksentekoa varten. Tiedon määrä yritysten liiketoiminnassa kasvaa jatkuvasti ja se lisää tarvetta tehokkaille Business Intelligence -ratkaisuille.

Raportoinnilla tehoa liiketoimintaan

Heeros Fuusor-raportointi tarjoaa yrityksellesi monipuolisen ja automatisoidun raportointiratkaisun. Sen avulla luot näppärästi erilaisia raportteja niin liiketoiminnan seurantaan ja analysointiin kuin asiakasraportointiin. Fuusor-raportointia käyttävät tilitoimistot pystyvät lisäksi tarjoamaan kattavien työkalujen ansiosta merkittävää lisäarvoa asiakasraportointiin.

Voit sisällyttää raportteihin taulukoita, laskentaa, graafisia kuvaajia, mittareita ja muita visuaalisia elementtejä. Raportointiin tarvittavan datan haku voidaan helposti automatisoida useista eri lähteistä, kuten web-rajapinnoista, Excel-tiedostoista ja tietokannoista. Kun kaikki olennainen data on noudettu, yhdistelet vaivatta esimerkiksi kirjanpidon, myynnin (CRM), reskontrien, palkkojen, HR:n, varaston ja digimarkkinoinnin tietoja.

Fuusor Budjetointi

Voit ottaa käyttöösi myös Fuusor Budjetoinnin, joka on rakennettu saumattomasti samaan käyttöliittymään Fuusor raportoinnin kanssa. Budjetoinnin avulla rakennat eri tarpeisiin tarvittavia budjetointipohjia, joita voit hyödyntää päivittäisessä liiketoiminnassa. Fuusor kokoaa myös automaattisesti eri osabudjetit kokonaisbudjetiksi.

Pinterest
Heeros  Oyj logo

Heeros Oyj:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Heeros Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Heeros Oyj:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Heeros Oyj:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Heeros kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia