Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Systam kokemuksia

Systam kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Systam Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiEspoon kaupunki tarjoaa uusille työntekijöilleen hyvän startin ja kattavan perehdytyksen Pass-palvelumme avulla.

"Systam Pass -palvelun avulla yleisimmät työsuhdetta koskevat tiedot, arvomme ja strategiamme saavuttavat jokaisen uuden työntekijän ilman, että esimiehen tarvitsee huolehtia niiden perehdyttämisestä."

-- Laura Similä, HR-palvelupäällikkö, Espoon kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiSello valjasti vierailijahallinnan palvelumme modernin kauppakeskuskiinteistön ylläpidon ja palveluntuottajien vierailujen hallintaan.

"Systamilla oli olemassa valmis ratkaisu ja pohja, jonka päälle pystyimme tarvelähteisesti muokata kokonaisuutta meidän näköiseksemme ja tarpeita vastaavaksi. Lopputulos on vastannut hienosti tavoitteitamme!"

-- Joni Rajamäki, turvallisuuspäällikkö, Sello

Näytä referenssi

ReferenssiSystam Visit paransi vierailujen hallintaa ja asiakaskokemusta Senaatin pääkonttorilla ja on käytössä myös useissa muissa Senaatin omistamissa kiinteistöissä.

"Systam Visit -palvelu on tarjonnut meille tavan huomioida vierailijamme paremmin. Lähetämme heille automaattisen viestin saapumisohjeineen, tuomme itsepalvelun avulla yhden sujuvan tavan lisää kirjautua saapuneeksi sekä pystymme pitämään vierailuihin liittyvät tiedot paremmin saatavilla. Voin kokemukseni perusteella suositella Systam Visit -palvelua myös muille, jotka haluavat parantaa.."

-- Ilari Huhtamäki, tuotepäällikkö, Senaatti-kiinteistöt

Näytä referenssi

ReferenssiOlemme vuodesta 2015 varmistaneet Nesteellä sujuvan vieraiden vastaanoton parantaen vierailukokemusta, turvallisuutta ja tilastointia.

"Järjestelmän valinta oli helppoa, sillä vain Systamin Visit -palvelu täytti esittämämme tarpeet."

-- Esko Koho, Real Estate Manager, Neste Oyj

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Systam kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Systam Oy:n referenssit

Systam Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia