Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Olemme vuodesta 2015 varmistaneet Nesteellä sujuvan vieraiden vastaanoton parantaen vierailukokemusta, turvallisuutta ja tilastointia.

ReferenssiEspoon pääkonttorilla, Porvoon jalostamolla sekä Singaporessa käytössä olevat palvelut ovat nyt osa Nesteen globaalia toimistokonseptia, joka huomioi yhtenäisen vierailukäytännöt läpi yrityksen.

Yhtenäiset vierailukäytännöt

Ennen Systam Visitin käyttöönottoa vierailijat kirjoittivat Nesteellä tietonsa käsin lomakkeille sekä allekirjoittivat erikseen NDA sopimuksen. Prosessi näyttäytyi vieraan kannalta vanhentuneelta, vierailijamäärien seuranta oli vaikeaa eikä vieraista jäänyt selkeää tilastotietoa. Lisäksi Espoon pääkonttorin aulapiste ruuhkaantui ajoittain, kun jokaisesta saapuneesta vieraasta täytyi erikseen soittaa vierailun vastaanottajalle.

Systam Visitin avulla koko vierailupolku saatiin automatisoitua kutsuista uloskirjaukseen. Käytössä olevan kalenteri-integraation avulla henkilökunnan omissa sähköposteissa luodut kalenterikutsut siirtävät kutsuttujen henkilöiden tiedot saumattomasti palveluun.

Nesteellä halutaan panostaa vierailukokemukseen ja tärkeänä osana sitä Real Estate Manager Esko Koho näkee automaattiset ennakkoviestit ja ilmoitukset.

”Kun vieras saa saapumisohjeet jo ennen vierailua, luo se ammattimaista kuvaa. Että olemme huomioineet nämä asiat!”

Saapuessaan vieraat voivat kirjautua joko itsenäisesti itsepalvelupäätteellä tai aulahenkilökunnan avustuksella. Ennakkoviestien QR-koodilla kirjautuminen vie vain muutamia sekunteja. Samalla hoituu sähköinen NDA sopimuksen allekirjoittaminen, josta tallentuu tieto palveluun.

”Vieraat ovat olleet tyytyväisiä. Myös meidän turvallisuuspuolellamme on tykätty, kun vierailutiedoista saadaan helposti halutut raportit.”

Aulan työkaluna toimiva webpalvelu on koettu helppokäyttöiseksi ja itsepalvelun mahdollisuus helpottaa työskentelyä ruuhkaisina aikoina. Isoille ryhmille aulassa vierailijakortit tulostetaan usein etukäteen.

Porvoon jalostamolla käytössä on myös Systam Pass -perehdytyspalvelu. Se avulla alueella vierailevat henkilöt voivat käydä läpi vaaditut turvakäytännöt ennakkoon tai paikan päällä. Näin sekä vieraiden vastaanotto että perehdyttäminen saadaan hoidettua automaattisesti ja todistetusti.

Joustavaa kumppanuutta

Systam on Nesteellä koettu pisimmälle viedyksi palveluksi vierailijahallinnan kentällä, joka kuitenkin mahdollistaa käyttäjälähtöisen kehittämisen. Yhteistyön Koho on kokenut joustavaksi ja suosittelee Systamin palveluita myös muille.

”Systam on reagoinut esittämiimme toiveisiin nopeasti. Palvelua kehitetään aktiivisesti, mikä on ollut mukavaa huomata.”

Suosittelija:

Järjestelmän valinta oli helppoa, sillä vain Systamin Visit -palvelu täytti esittämämme tarpeet.

Esko Koho, Real Estate Manager, Neste Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
Systam Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Neste Oyj
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anssi Tamminen

Lisätietoja

Yritysprofiili Systam kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Systam kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Systam - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Systam - Muita referenssejä

Systam - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia