Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sello valjasti vierailijahallinnan palvelumme modernin kauppakeskuskiinteistön ylläpidon ja palveluntuottajien vierailujen hallintaan.

ReferenssiEspoon Leppävaarassa sijaitseva Sello valjasti vierailijahallinnan palvelumme modernin kauppakeskuskiinteistön ylläpidon ja palveluntuottajien vierailujen hallintaan. Poikkeavaan tarpeeseen mukautunut ratkaisumme kerää kiitosta Sellolta, jossa tärkeäksi onkin nähty hyvä kumppanuus ja asiakaslähtöinen kehittäminen.

Tarve tietää, keitä tiloissa liikkuu ja milloin

Ison kauppakeskuksen ylläpitoon kuuluu monipuolinen joukko erilaisia palveluntuottajia. Sellon tiloissa liikkuu päivittäin lukuisia ihmisiä erilaisissa kiinteistönhuollon työtehtävissä, mikä loi tarpeen löytää toimiva ja turvallinen tapa pitää kokonaisuus hallussa sekä saada ajantasaista tietoa siitä, keitä tiloissa liikkuu.

Euroopan älykkäimmäksi kiinteistöksi arvioidussa Sellossa ei jääty pyörittelemään peukaloitaan, vaan he etsivät itselleen kumppanin toteuttamaan joustavan ratkaisun sujuvaan ja turvalliseen vierailijaliikenteen hallintaan.

Systam Visit mahdollisti räätälöidyn ratkaisun

Vierailijahallinta mielletään usein liittyvän lähinnä toimistojen yritysvierailuihin, mutta Sellon tapaus on oiva esimerkki, miten Systam Visit -ratkaisumme taipuu hyvinkin erilaiseen henkilöliikenteen hallintaan ja seurantaan. Pitkä kokemuksemme ja vakuuttavat referenssimme sysäsivät alkuun yhteistyön, jossa Sellolle rakennettiin yksilöllinen kokonaisuus, joka mahdollistaa niin säännöllisten kuin satunnaisten kiinteistön ylläpidon henkilöiden vierailujen hallinnan.

“Systamilla oli olemassa valmis ratkaisu ja pohja, jonka päälle pystyimme tarvelähteisesti muokata kokonaisuutta meidän näköiseksemme ja tarpeita vastaavaksi. Lopputulos on vastannut hienosti tavoitteitamme!“

Säännöllisesti vieraileville henkilöille luovutettu henkilökohtainen kuvallinen vierailijakortti mahdollistaa helpon liikkumisen kiinteistöön ja ulos QR-kortinlukijan sisältävän itsepalvelupäätteen avulla. Satunnaiset vierailijat kirjautuvat päätteillä saaden kertaluontoisen vierailijakortin. Valvomoon välittyvä aktiivinen tieto paikalla olevista ihmisistä on ensisijaisen tärkeää niin tilannekuvan kuin hätätilanteiden varalta.

Meille on tärkeää, sekä turvallisuuden että operatiivisen toiminnan näkökulmasta, tietää keitä tiloissa liikkuu ja milloin. Nyt kokonaisuus pysyy hallussa ja pystymme myös helpommin tavoittamaan vierailijat, jos esimerkiksi saapuvan hissiasentajan kanssa tulee yhdessä käydä läpi asioita.

Systam kumppanina

Sellolla päällimmäinen kokemus yhteistyöstä Systamin kanssa on selkeys. Tarpeet kartoitettiin hyvin, aikataulut ovat pitäneet, ja vaikka erikoislaatuinen projekti on välillä vaatinutkin useampia kehitysaskeleita, on yhteistyö ollut helppoa ja jouhevaa.

”Systam kolmella sanalla? Selkeä, luotettava ja johdonmukainen. Voimme ehdottomasti suositella heitä! On ollut todella positiivinen asia, että mukautuminen erilaiseen tarpeeseen meni näin hienosti.

Suosittelija:

Systamilla oli olemassa valmis ratkaisu ja pohja, jonka päälle pystyimme tarvelähteisesti muokata kokonaisuutta meidän näköiseksemme ja tarpeita vastaavaksi. Lopputulos on vastannut hienosti tavoitteitamme!

Joni Rajamäki, turvallisuuspäällikkö, Sello

Pinterest
Referenssin infoboxi
Systam Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sello
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anssi Tamminen

Lisätietoja

Yritysprofiili Systam kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Systam kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Systam - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Systam - Muita referenssejä

Systam - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia