Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Espoon kaupunki tarjoaa uusille työntekijöilleen hyvän startin ja kattavan perehdytyksen Pass-palvelumme avulla.

ReferenssiEspoon kaupunki tarjoaa uusille työntekijöilleen hyvän startin ja kattavan perehdytyksen Pass-palvelumme avulla. Helppokäyttöinen ja dokumentoiva palvelu mahdollistaa perehdytysten toteuttamisen modernisti ja luotettavasti helpottaen esimiesten työtä. Toimivan tuotteen lisäksi saimme iloksemme kiitosta hyvin toteutetusta ja asiakasystävällisestä projektista.

Dokumentoitua perehdyttämistä – helposti

Systam Pass -palvelu tarjosi Espoon kaupungille kustannustehokkaan vaihtoehdon perehdyttämiseen helpolla ja nopealla käyttöönotolla. Pass välittää kutsut, hoitaa koulutukset ja dokumentoi käydyt perehdytykset laitteesta riippumatta, milloin ja missä tahansa. Nyt linkki uuden työntekijän ensimmäiseen perehdytysmateriaaliin lähtee Espoon kaupungin kaikille uusille työntekijöille automaattisesti valintaviestin yhteydessä.

Espoon tarjoaa työntekijöilleen kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Hyvä työhön perehdyttäminen tarjoaa siihen parhaan mahdollisen startin. Uusien työntekijöiden perehdytykset toteutettiin kaupungilla aiemmin PDF-muotoisena perehdytysoppaana, mutta palvelu haluttiin tuoda 2020-luvulle ja mobiilisti toimivaan muotoon.

“Systam Pass -palvelun avulla yleisimmät työsuhdetta koskevat tiedot, arvomme ja strategiamme saavuttavat jokaisen uuden työntekijän ilman, että esimiehen tarvitsee huolehtia niiden perehdyttämisestä.“

Pass saa Espoolta kiitosta myös modernista ja selkeästä ulkoasusta sekä helppokäyttöisyydestä. Sisältöjen muokkaaminen onnistuu yksinkertaisella editorilla ja ne ovat toimivia niin mobiilisti kuin muilla näytöillä. Luotettava dokumentaatio ja perehdytysten suorittamisen kuittaus on koettu erityisen tärkeäksi – todennettu jälki siitä, että perehdytys on käyty läpi.

Systam kumppanina

Onnistunut lopputulos on ollut kahden kauppa. Yhteiset palaverit ovat olleet tehokkaita ja Espoon kaupungilla on koettu aitoa luottamusta siihen, että asiat tulevat hoidetuksi sovituissa aikatauluissa. Siksi he suosittelevat Systamia ja Pass-palvelua myös muille.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä projektiin. Käyttöönotto on ollut todella nopeaa ja helppoa asiakkaan näkökulmasta. Olemme aina saaneet apua ja asioihin on reagoitu nopeasti. Kiitos todella hyvin toteutetusta ja asiakasystävällisestä projektista!”

Suosittelija:

Systam Pass -palvelun avulla yleisimmät työsuhdetta koskevat tiedot, arvomme ja strategiamme saavuttavat jokaisen uuden työntekijän ilman, että esimiehen tarvitsee huolehtia niiden perehdyttämisestä.

Laura Similä, HR-palvelupäällikkö, Espoon kaupunki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Systam Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Espoon kaupunki
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anssi Tamminen

Lisätietoja

Yritysprofiili Systam kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Systam kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Systam - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Systam - Muita referenssejä

Systam - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia