Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Systam Visit paransi vierailujen hallintaa ja asiakaskokemusta Senaatin pääkonttorilla ja on käytössä myös useissa muissa Senaatin omistamissa kiinteistöissä.

ReferenssiSystam Visit -palvelumme paransi vierailujen hallintaa ja asiakaskokemusta Senaatin pääkonttorilla ja on siitä lähtien löytänyt paikkansa myös useissa muissa Senaatin omistamissa kiinteistöissä ympäri Suomea.

Vierailujen hallinnalla parempia asiakaskokemuksia

Senaatti on Suomen valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani, joka luo asiakkaidensa kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaa niiden ylläpidosta. Loistavat kokemukset ja toimiva työympäristö ovat selviö myös Senaatin omalla pääkonttorilla Helsingin Lintulahdenkadulla, johon he valitsivat Systam Visit -palvelumme vierailujen hallintaan sekä hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen tiloissa asioiville vierailijoille.

“Systam Visit -palvelu on tarjonnut meille tavan huomioida vierailijamme paremmin. Lähetämme heille automaattisen viestin saapumisohjeineen, tuomme itsepalvelun avulla yhden sujuvan tavan lisää kirjautua saapuneeksi sekä pystymme pitämään vierailuihin liittyvät tiedot paremmin saatavilla. Voin kokemukseni perusteella suositella Systam Visit -palvelua myös muille, jotka haluavat parantaa vierailijahallintaa ja vierailijoiden asiakaskokemusta.“

Mukautuvan palvelumme hyödyt erilaisille kiinteistöille on Senaatilla nähty merkittäviksi, ja siksi Systam Visit -palvelumme onkin käytössä jo useissa Senaatin omistamissa kiinteistöissä ympäri Suomea.

Systam kumppanina

Yhteistyö hankintojen ja käyttöönottojen osalta on Senaatilla koettu mutkattomaksi ja sujuvaksi. Olemme onnistuneet löytämään oikeat ratkaisut kohteiden erityistarpeiden mukaan sekä muodostamaan joustavan ja luotettavan kumppanuuden.

”Kumppanina Systam on meille luonteva, koska arvostamme hyvää palvelua, sujuvaa yhteistyötä ja luotettavasti toimivia palveluratkaisuja. Palvelu on ollut ammattitaitoisesti hoidettua ja toimitukset ovat toteutuneet joustavasti sekä sovitun mukaisesti.”

Suosittelija:

Systam Visit -palvelu on tarjonnut meille tavan huomioida vierailijamme paremmin. Lähetämme heille automaattisen viestin saapumisohjeineen, tuomme itsepalvelun avulla yhden sujuvan tavan lisää kirjautua saapuneeksi sekä pystymme pitämään vierailuihin liittyvät tiedot paremmin saatavilla. Voin kokemukseni perusteella suositella Systam Visit -palvelua myös muille, jotka haluavat parantaa vierailijahallintaa ja vierailijoiden asiakaskokemusta.

Ilari Huhtamäki, tuotepäällikkö, Senaatti-kiinteistöt

Pinterest
Referenssin infoboxi
Systam Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Senaatti-kiinteistöt
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anssi Tamminen

Lisätietoja

Yritysprofiili Systam kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto
Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Systam kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Systam - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Systam - Muita referenssejä

Systam - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia