Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Wordpress Developer

Rekryilmoitus

Me

Meitä on yhteensä 61 geniemiläistä, joista “kooditaidetta” luo 40 hengen jengi. Geniemiläisiä löytyy Tampereelta, pääkaupunkiseudulta, Vaasasta, Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Ruotsista. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella ja minitoimistomme Vaasassa. Olemme olleet mukana sadoissa WordPress projekteissa ja tuoreinta kädenjälkeämme ovat mm. Vaasa.fiRavintola.fi ja Hyvakysymys.fi. Kehitämme WordPress-sivustoja pääsääntöisesti Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta.

Me työskentelemme jatkuvasti kehittyvässä, rennossa, nuorekkaassa, ja kunnianhimoisessa työyhteisössä, jossa jokaista arvostetaan yksilönä. Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät.

Miksi Geniemille

WordPress-puoli on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä osa liiketoimintaamme ja meidän tavoite on löytää alan huppuosaajia osaksi tiimiämme.

Meillä kukin “etsii” oman paikkansa työyhteisössä hyödyntäen omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnon kohteitaan. Omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai sitten omasta roolista. Kannustamme osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen moninaisin tavoin mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden haluamaan suuntaan.

Geniemillä pääset myös halutessasi osallistumaan open source -projektien kehittämiseen. Kaikki itse kehittämämme työkalut ja lisäosat WordPressiin ovat avointa lähdekoodia, ja kehittämistä ja ylläpitoa riittää niin ACF Codifierissa, DustPressissa, Geniem Rolesissa kuin RediPressissäkin.

Sinä

  • Olet nähnyt jo WordPress-maailmaa: Luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia
  • Tulet työskentelemään: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
  • Pääset oppimaan myös seuraavia, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6 ja Webpack, RediSearch
  • Haluat olla mukana kehittämässä WordPress-liiketoimintaamme
  • Et malta odottaa, että saat hyppysiisi meidän DustPress-sovelluskehyksen!
  • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.
  • Saat palkkaa 3200 – 3800€ / kk + hyvät edut + vuosibonus + mahdollisuuden osallistua myöhemmin järjestettävään osakeantiin

Miten

Arkesi koostuu projektityöskentelystä asiakkuustiimissä muiden asiantuntevien devaajien kanssa. Lisäksi tiimiin kuuluu projektipäällikkö sekä designeri. Meillä voit tehdä työt joko Tampereen toimistolta, kun tilanne sen sallii, tai etänä sinun valitsemastasi paikasta.

Kehittäjän pidät huolen, että hoidat oman tonttisi vastuuntuntoisesti, parhaalla osaamisellasi ja kysyt, kun jäät jumiin. Osaat hahmottaa projektin scopen sekä omalta että koko projektin osalta. Pelaat hyvin yhteen tiimin muiden devaajien ja suunnittelijoiden kanssa sekä osallistut laadunvalvontaan. Projektitiiminä ymmärrätte asiakkaan tahtotilan ja kommunikoitte suoraan asiakkaan kanssa. Olet kiinnostunut saavutettavuusasioista ja mahdollisesti perehtynytkin, miten koodataan saavutettavia verkkopalveluita

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, juttele rekrybotin kanssa verkkosivuillamme. Voit vaihtoehtoisesti ottaa suoraan yhteyttä Essiin puhelimitse tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry (a) geniem.com. Yhteydenotot käsitellään tulojärjestyksessä ja teemme palkkauspäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa aikaisintaan elokuussa.

Pinterest
Geniem Oy

Tietoja

Hakuaika: 26.8.2020 - 30.9.2020
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Töitä voit tehdä joko Tampereen toimistolta tai etänä
Linkki: https://www.geniem.fi/wordpress-devaaja/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Geniem kotisivut

Tagit

Teknologia

PHP
WordPress

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen