Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Test Engineer, Electronics

RekryilmoitusOletko sinä elektroniikan validoinnin ja verifioinnin ammattilainen? Jos olet, kiinnostaisiko sinua työskentely suomalaisessa yrityksessä, joka suunnittelee ja valmistaa itse elektroniikkansa omassa tehtaassaan Seinäjoella? Epec on osa Ponsse-konsernia ja yhteinen kasvumme tarjoaa nyt hienon mahdollisuuden päästä mukaan tiimiimme.

Etsimme tuotekehitystiimiimme testausinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tämä tehtävä vaatii säännöllistä läsnäoloa Seinäjoen tehtaalla, mutta osan tehtävistä voit hoitaa joustavasti joko kotitoimistolla tai jollain muulla toimipisteellämme.

Mitä testausinsinöörin työpäivään kuuluu?

Pääasiallinen tehtäväsi on verifioida ja validoida sulautettuja järjestelmiä elektroniikka-laboratoriossamme Seinäjoella yhdessä muun validointitiimin kanssa. Haemme nimenomaan elektroniikan laboratoriomittauksiin painottuvaa asiantuntijaa. Tehtäviisi kuuluu osallistuminen testauksen suunnitteluun, toteutukseen sekä tulosten käsittelyyn yhdessä muun tiimin kanssa. Työssäsi pääset kehittymään liikkuvien työkoneiden ja hyötyajoneuvojen ohjauselektroniikan ammattilaiseksi sekä omalla tekemiselläsi varmistamaan asiakastyytyväisyyttämme.

Miksi meille kannattaa hakea?

Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti ja aidosti vaikuttaa asioihin. Pidämme hyvää huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Epecillä et myöskään jää työsi kanssa yksin – autamme toisiamme ja työsuhteen alussa järjestämme kattavan perehdytyksen niin työtehtäviin kuin yritykseen.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinun omaavan tehtävään soveltuvan koulutustaustan sekä aikaisempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä. Halu kehittyä ja kehittää itseäsi jatkuvasti on meille tärkeää. Haemme tiimiimme jäseniä, jotka innostuvat aidosti monipuolisesta tehtäväkentästä ja ovat halukkaita sekä kyvykkäitä ottamaan vastuuta asioista. Vastineeksi tarjoamme sinulle huippukollegat, tiimin tuen ja ripauksen hyvää huumoria työpäiviisi!

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Matti Pispa kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa (040 837 1553) tai sähköpostilla (matti.pispa@epec.fi).

Hakemukset palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 31.1.2023 mennessä. Ensimmäinen haastattelukierros tähän tehtävään pyritään järjestämään viikoilla 4-6.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.1.2023 - 31.1.2023
Sijainti: Kuopio, Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2335928-test-engineer-electronics

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä