Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sopimushallinnon assistentti

post_image

RekryilmoitusOscar Softwaren oma sopimus- ja taloushallinto etsii tarkkaa ja jämäkkää sopimushallinnon assistenttia pitämään huolta yrityksemme sopimusasioista. Oletko se sinä?

SOPIMUSHALLINNON ASSISTENTTI

Haemme sopimuskäsittelyn tehopakkausta. Sopimuskanta koostuu asiakkaidemme ohjelmistojen ylläpito- ja käyttöoikeussopimuksista käsittäen tuhansia eri komponentteja. Sopimushallinnon assistentin tehtävissä keskeisenä tehtävänäsi on sopimuskannan ajantasainen ylläpito, laskutus ja sopimushallinnon kehittäminen.

Toimit myös päivittäin yhteistyössä sopimusasioissa myyntimme kanssa, joten tehtävässä korostuu niin sisäisen asiakaspalvelun kuin ohjeistajan roolit. Sopimushallinnon assistenttina osallistut myös muihin taloushallinnon tehtäviin, painotuksen ollessa laskutukseen, myynti- ja ostoreskontraan sekä perintään.

Millaista osaamista sinulta toivomme?

Roolissa onnistut, kun olet oma-aloitteinen, tarkka, vastuuntuntoinen, järjestelmällinen ja omaksut uusia asioita nopeasti. Toivomme sinulla olevan kokemusta ohjelmistotalon sopimusten hallinnoimisesta sekä kokemusta kirjanpitotehtävistä, niin osto- kuin myyntireskontrasta. 

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, joten toivomme sinullakin olevan aktiivinen asenne sekä intoa kehittyä ja kehittää vastuullista tehtävääsi Oscarin hallinnossa. Vaikkakin työ vaatii itsenäistä otetta, teemme jatkuvasti yhteistyötä eri puolille organisaatiota, joten tehtävässä pääset hyödyntämään mainioita työyhteisö- ja asiakaspalvelutaitoja. Taloushallinnon koulutus (tradenomi tai vastaava) tukee tehtävässäsi onnistumista.

Tarjoamme Sinulle:

Meillä saat monipuoliset tehtävät sopimushallinnon ytimessä sekä mahdollisuuden kehittää myös taloushallinnon osaamista. 

Oscar on innostava ja rento, erilaisista asiantuntijoista koostuva työpaikka. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan henkilöstömme toiveita, ja työnantajana vahvuutemme on yksilöllisten kehityspolkujen huomiointi sekä tiimien sisällä että osastojen välillä. Tuemme kehittymistäsi osaajana ja tarjoamme modernit ja joustavat työntekomahdollisuudet. Meillä ei pidetä kiinni kankeista menetelmistä, vaan pääset hyödyntämään parhaiden mahdollisten työtapojen ketteryyttä. Huomioimme myös työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä monista elementeistä koostuvan hyvän työssä jaksamisen. Työyhteisön yhteispeliä vaalimme harrastustoiminnalla ja tapahtumilla. Yhteisöllisyys onkin suurin vahvuutemme ja viihdymme yhdessä ja välitämme toisistamme aidosti. Jokainen saa olla omana itsenään tärkeä ja arvostettu osa Oscarin kasvutarinaa.

Lisätiedot ja tehtävään hakeminen:

Mikäli yllä oleva kuvaus sykähdytti, klikkaa itsesi mukaan hakuun. Haku päättyy sunnuntaina 12.2.2023. Hae heti, täytämme tehtävän, kun sopiva henkilö löytyy. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talousjohtaja Mari Tapiola, mari.tapiola@oscar.fi tai +358 50 310 2793. Marin saa kiinni 1.2. ja 6.2. klo 9-10.

Pinterest
Oscar Software Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 31.1.2023 - 12.2.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://careers.oscar.fi/jobs/2390690-sopimushallinnon-assistentti
Yhteydenotto: mari.tapiola@oscar.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Oscar Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Omat tagit

sopimushallinta
Rekryilmoitus

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä