Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Solution Architect, Microsoft Dynamics 365

post_image

RekryilmoitusOhjelmistojen arkkitehti, D365-visionääri – astu esiin!

Etsimme Microsoft Dynamics 365 -järjestelmäprojektien pariin D365 Finance- tai D365 Supply Chain Management -ratkaisuihin vihkiytynyttä arkkitehtia.

Meillä pääset valjastamaan prosessi- ja teknologiaosaamisesi edistämään suomalaisyritysten pilvisiirtymää. Tiesitkö muuten, että olemme vieneet maaliin eniten onnistuneita D365-toimituksia Suomessa? Oheisten linkkien kautta pääset tutustumaan muutamaan viimeaikaiseen yhteistyöhömme: Sanoma Media FinlandInlook & Lumon.

Koska paras asiakaskokemus syntyy ennen kaikkea silloin, kun työyhteisö ja työntekijät voivat hyvin, satsaamme paljon yrityskulttuuriimme, työhyvinvointiin sekä kaikin puolin parempaan (työ)elämään.

Mitä teet

  • Suunnittelet toimitusprojektien järjestelmäkokonaisuuksien toiminta- ja tietoarkkitehtuurin ja ohjaat toteuttamisessa
  • Vastaat Efiman projektitoimituksissa kokonaisratkaisun suunnittelusta ja toteutuksesta asiakkaan liiketoiminnan tarpeeseen
  • Osallistut myyntivaiheessa kokonaisratkaisun suunnitteluun ja mallintamiseen
  • Tuet projektipäällikköä ja projektin omistajaa ohjausryhmätyöskentelyssä kokonaisratkaisuun liittyvissä asioissa ja kokonaisratkaisun toteutuksessa.

Mitä odotamme sinulta

  • Kokemusta ja näkemystä – Olet työskennellyt useissa D365 Finance tai D365 SCM -projekteissa joko senior-konsulttina, kehittäjänä tai arkkitehtina. Hallitset D365 ERP-ympäristön ja teknologiat sekä integraatiot muihin liiketoiminnan järjestelmiin. Olet johtanut esimerkiksi projekteja, asiakkuuksia tai tiimejä ja kartuttanut monipuolista kokemusta liiketoimintaprosesseista.
  • Kokonaisuuden hallintakykyä – Työskentelet järjestelmällisellä, ja positiivisen jämäkällä otteella pitäen langat käsissäsi ja kokonaisuuden hanskassa. Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa, otat ja jaat vastuuta ja kykenet priorisoimaan tehtäviä tehokkaasti.
  • Ratkaisukeskeistä asennetta ja kehittävää otetta – Tiimin toimintatavat ja hyvä yhteistyö ovat sinulle tärkeitä asioita - pidät työkavereiden kanssa sparraamisesta ja oman osaamisesi jakamisesta. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää.

Mitä me tarjoamme sinulle

  • Merkittäviä projekteja kaltaistesi konkareiden seurassa – Meillä pääset osaksi rentoa mutta rautaisista ammattilaisista koostuvaa työyhteisöä, jossa sparripareinasi ovat liiketoiminnan, automaation ja pilvipalveluiden kehittämisen kokeneet tekijät. Asiantuntijuus on meillä arvossa ja toiminnan ytimessä. Olemme toimittaneet ERP-ratkaisuja pilvestä jo yli 10 vuoden ajan sekä kehittäneet omia Dynamicsin toimintaa tehostavia laajennuksia. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia, suuria ja keskisuuria toimijoita, joille haluamme tarjota alamme parasta osaamista ja näkemyksellisyyttä.
  • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää: https://www.efima.com/tyopaikat/tarinoita
  • Joustavuutta ja hyvät edut – Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee siellä missä sinäkin! Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.

Mitä seuraavaksi?

Ota askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn-profiilisi oheisen linkin kautta.

Mikäli sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävään tai tekemiseemme liittyen, ota oitis yhteyttä Artoon: Arto Miettunen, D365 Service Area Director, arto.miettunen@efima.com.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://emp.jobylon.com/jobs/166883-efima-solution-architect-microsoft-dynamics-365/
Yhteydenotto: arto.miettunen@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365 Finance
Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations
Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä