Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Solution Architect, Microsoft Dynamics 365

post_image

RekryilmoitusRatkaisut hallussa? – Dynamics-taituri, saat paikan meiltä!

Etsimme Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations -arkkitehteja vakituiseen työsuhteeseen osaksi huippuasiantuntijoidemme tiimiä. Olet alasi rautainen ammattilainen ja valmis loistamaan osaamisellasi uudessa ympäristössä. Miksi sinun kannattaisi hypätä matkaamme?

Vyöllämme on eniten onnistuneita D365-toimituksia Suomessa – tästä osoituksena ovat myös tyytyväiset Dynamics-asiakkaamme. Uskomme siihen, että parhaat palvelut ja paras asiakaskokemus syntyvät silloin, kun työyhteisö ja työntekijät voivat hyvin. Satsaammekin paljon yrityskulttuuriimme, työhyvinvointiin, kehittymismahdollisuuksiin sekä kaikin puolin parempaan (työ)elämään.

Mikäli mielenkiintosi jo heräsi, saatat olla etsimämme efimalainen!

Mitä teet

  • Suunnittelet toimitusprojektien järjestelmäkokonaisuuksien toiminta- ja tietoarkkitehtuurin ja ohjaat toteuttamisessa
  • Vastaat Efiman projektitoimituksissa kokonaisratkaisun suunnittelusta ja toteutuksesta asiakkaan liiketoiminnan tarpeeseen
  • Osallistut myyntivaiheessa kokonaisratkaisun suunnitteluun ja mallintamiseen
  • Tuet projektipäällikköä ja projektin omistajaa ohjausryhmätyöskentelyssä kokonaisratkaisuun liittyvissä asioissa ja kokonaisratkaisun toteutuksessa.

Mitä odotamme sinulta

  • Kokemusta ja näkemystä – Olet työskennellyt useissa Dynamics AX / D365FO-järjestelmäprojekteissa joko konsulttina, kehittäjänä tai arkkitehtina. Hallitset D365 ERP-ympäristön ja teknologiat sekä integraatiot muihin liiketoiminnan järjestelmiin. Sinulla on kokemusta johtamisesta ja olet johtanut esimerkiksi projekteja, asiakkuuksia tai tiimejä. Ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja sinulla on kokonaisuus hallussa.
  • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää.

Mitä me tarjoamme sinulle

  • Joustavuutta ja hyvät edut – Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset. Molemmat toimistomme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.
  • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
  • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
  • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää:https://www.efima.com/tyopaika...

Mitä seuraavaksi?

Ota rohkeasti askel kohti uuden vuoden parempaa (työ)elämää ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn-profiilisi 31.1.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arto Miettunen. Arton tavoitat sähköpostitse osoitteesta arto.miettunen@efima.com tai puhelimitse numerosta 040 652 7163.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 16.1.2023 - 31.1.2023
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: arto.miettunen@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
D365
Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä