Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Solution Consultant, Microsoft Dynamics 365

post_image

RekryilmoitusRatkaisut hallussa? Dynamics-taituri, saat paikan meiltä!

Etsimme Microsoft Dynamics 365 -järjestelmäprojektien pariin kokeneita ratkaisukonsultteja.

Meillä pääset valjastamaan prosessi- ja teknologiaosaamisesi edistämään suomalaisyritysten pilvisiirtymää. Tiesitkö muuten, että olemme vieneet maaliin eniten onnistuneita D365-toimituksia Suomessa? Oheisten linkkien kautta pääset tutustumaan muutamaan viimeaikaiseen yhteistyöhömme: Sanoma Media FinlandInlook & Lumon.

Tiedämme, että paras asiakaskokemus syntyy ennen kaikkea silloin, kun työyhteisö ja työntekijät voivat hyvin. Satsaammekin paljon yrityskulttuuriimme, työhyvinvointiin sekä kaikin puolin parempaan (työ)elämään.

Mikäli mielenkiintosi jo heräsi, saatat olla etsimämme efimalainen!

Mitä teet

  • Toimit yhden tai useamman toimitettavan kokonaisuuden vastuullisena asiantuntijana tarjoamiemme D365-toiminnanohjausratkaisujen (Finance, Supply Chain Management, Project Operations, Commerce) toimitusprojekteissa.
  • Kehität asiakkaidemme liiketoiminnan prosesseja D365:n avulla ja konsultoit D365-käyttöönottoprojekteissa vanhempana asiantuntijana. Toimit tulkkina asiakkaan ja alati kehittyvän liiketoiminta-alustan välillä.
  • Vastaat projekteissa järjestelmäratkaisujen suunnittelusta, dokumentoinnista, toteutuksesta ja testauksesta yksin tai yhdessä tiimin kanssa.
  • Osallistut myynnin tukemiseen sekä tuot näkemyksiäsi tuotteidemme, palveluidemme ja toimintamme kehittämiseen.

Mitä tuot meille

  • Kokemusta – Sinulla on useamman vuoden kokemus Microsoft Dynamics 365 -järjestelmäprojekteista joko konsulttina tai pääkäyttäjänä. Olet erikoistunut talouden, projektinhallinnan, tuotannon tai tilaus-toimitusketjujen kokonaisprosesseihin.
  • Näkemystä – Toiminnanohjausjärjestelmien implementoinnit ovat sinulle tuttuja ja hallitset erilaiset projektitoimitusmallit. Sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotoista sekä integraatioiden määrittelemisestä ja testauksista eri ohjelmistojen välille.
  • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Viihdyt roolissa, jossa ”yksikään päivä ei ole samanlainen”. Näet uudet tilanteet mahdollisuutena oppia yhdessä kollegoiden kanssa. Oletkin aktiivinen kehittämään osaamistasi ja jakamaan kokemustasi tiimissä.

Mitä me tarjoamme sinulle

  • Merkittäviä projekteja kaltaistesi konkareiden seurassa – Meillä pääset osaksi rentoa mutta rautaisista ammattilaisista koostuvaa työyhteisöä, jossa sparripareinasi ovat liiketoiminnan, automaation ja pilvipalveluiden kehittämisen kokeneet tekijät. Asiantuntijuus on meillä arvossa ja toiminnan ytimessä. Olemme toimittaneet ERP-ratkaisuja pilvestä jo yli 10 vuoden ajan sekä kehittäneet omia Dynamicsin toimintaa tehostavia laajennuksia. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia, suuria ja keskisuuria toimijoita, joille haluamme tarjota alamme parasta osaamista ja näkemyksellisyyttä.
  • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää: https://www.efima.com/tyopaikat/tarinoita
  • Joustavuutta ja hyvät edut – Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee siellä missä sinäkin! Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.

Mitä seuraavaksi?

Ota askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn-profiilisi oheisen linkin kautta.

Mikäli sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävään tai tekemiseemme liittyen, ota oitis yhteyttä Artoon: Arto Miettunen, D365 Service Area Director, arto.miettunen@efima.com.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: arto.miettunen@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Dynamics 365 Finance
Dynamics 365 for Finance and Operations
Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management
Microsoft Dynamics 365 Finance
Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä