Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

QGIS- ja Python/C++ developer

post_image

RekryilmoitusHaemme joukkoomme lisää QGIS-kehitysosaamista asiakkaidemme ottaessa avoimen paikkatiedon teknologiaa käyttöön. Oletko sinä hakemamme henkilö – tai haluatko kehittyä sellaiseksi?

Tässä roolissa tulisit toimimaan toteutus- ja ylläpitoprojekteissa sovelluskehittäjän roolissa. Tavoitteenasi on suunnitella ja toteuttaa moderneja asiakaslähtöisiä sovelluksia avoimeen paikkatietoteknologiaan pohjautuen. Asiakkaidemme tietojärjestelmien toimivuus on yhteiskuntamme kannalta kriittistä ja luonteeltaan useimmiten hyvin tietointensiivistä. Sinulla on hyvä ymmärrys paikkatiedon hyödyntämisestä ja osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaan tarpeita parhaiten tukevia ratkaisuja. Rakennat pääosin Helsingissä toimivan tiimisi kanssa tulevaisuuden digitaalista yhteiskuntaa, jossa asiakkaan palveluita kehitetään ketterästi yhdessä asiakkaan asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: pääset erikoistumaan paikkatietopalveluiden kehittämiseen DevOps-näkökulmasta toimialariippumattomasti.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme omaan kulttuuriin, joka kannustaa kaikkia vaikuttamaan. Lisäksi: meillä ei tehdä hommia hampaat irvessä, vaan muistetaan myös pitää hauskaa!

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Itsensä kehittämisen kulttuurille on tiimissä vahva tuki, meillä on mm. tiimiläisten itse järjestämiä tietoiskuja sekä hiekkalaatikkopäiviä, joissa pääset tutustumaan uusimpiin teknologioihin.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Pärjäät roolissa, kun omaat

Vähintään 1-2 vuoden ajalta kokemusta QGIS-ohjelmiston käytöstä ja mielellään kokemusta plugin-kehityksestä siihen pohjautuen joko Pythonilla tai C++:lla. Sinulta löytyy myös kokemusta tietokannoista (esim. PostgreSQL, PostGIS, Oracle, SQL Server).

Roolissa sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään Java- ja JavaScript-kehittämisen parissa – pyrimme ottamaan omat kiinnostuksenkohteesi huomioon ja auttamaan sinua kehittymään haluamaasi suuntaan.

Roolissa tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ennen kaikkea suomeksi sekä tarvittaessa englanniksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Marko Määttälä, +358?40?7621463.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 30.12.2020. mennessä klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Paikkaa kannattaa hakea pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.2020 - 30.12.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://bit.ly/2JiYrxK

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++
Python

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä