Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Project managers

RekryilmoitusProjektipäällikkö

IsoSkills on yritys, joka tuottaa muun muassa IT-kehitys ja testaus palveluita laajalle asiakaskunnalle pääkaupunkiseudulla. Autamme organisaatioita toteuttamaan projektinsa ja tästä syystä meillä on jatkuva tarve IT-alanlla toimiville projektipäälliköille, jotka ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin. Toimimme joustavsti ja ketterästi, erilaisia yhteistyömalleja on usampia. Voit olla joko meidän työntekijämme tai toimia oman myös toiminimesi kautta. Liity tiimiimme nyt!

 Etsimme joukkoomme usempaa projektipäälliköä erilaisten IT-projektien vetäjiksi pääkaupunkiseudulle. Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisien ja erilaisien projektejen parissa. Asiakkaamme toimivat eri toimialoilla ja tarjolla on hyvin erilaisia projekteja.

 Työtehtävissä johdat erilaisia toimeksiantoja ja hankkeita tavoitteiden sekä sopimusten mukaisesti. Projektipäällikkönä pääset muun muassa valmistelemaan ja suunnittelemaan projekteja, sekä hallinnoimaan niiden edistymistä. Olennainen osa työtäsi on projektin resurssien, riskien, laadun sekä ongelmien hallinta, sekä lopputulosten tuottaminen. Tehtävä sisältää myös dokumentointia ja vaativuusmäärittelyä. Olet yhteydessä eri sidosryhmiin, jonka takia toivomme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Toimeksiannot ja tehtävät vaihtelevat kuitenkin asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja pyrimme löytämään kullekkin hakijalle tehtävän, joka on juuri hänen toivedensa ja taitojensa mukainen. Meillä voit siis vaikuttaa itse siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt.

 Toivomme, että sinulla olisi:

 

  • aiempaa kokemusta projektijohtamisesta
  • hallitset ketterät menetelmät, esimerkiksi Scrum ja SAFe
  • aiempaa kokemusta IT-alalta
  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn useammalle osaavalle projektipäällikölle kasvavassa ja kansainälisessä IT-alan yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen ja mielenkiintoiset työtehtävät menestyneiden asiakkaidemme projekteissa. Meille on tärkeää, että asiantuntijamme viihtyvät työssään yrityksessämme palveluksessa, panostamme myös työntekijän ammatilliseen kehitykseen tarvittaessa koulutuksen avulla. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse tekemiseesi, kuitenkin organisaation tuen olevan jatkuvasti taustalla.

 Mikäli kiinnostuit, lähetäthän meille CV:si mahdollisimman pian. Varataan aika tapaamiselle ja jutellaan tarkemmin siitä mitä pystymme projektipäällikölle tarjoamaan. Mikäli haluat lisätietoja tehtävistä, ota yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse.

For more information or questions please contact us at heidi.ropponen@isoskills.fi or phone number 0503775987

Pinterest
IsoSkills Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 11.9.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://isoskills.fi/join-isoskills/
Yhteydenotto: heidi.ropponen@isoskills.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii IsoSkills kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

ICT-projektit
IT-projektipäällikkö

IsoSkills Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin IsoSkills kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä