Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Automaatiotestaajia

post_image

RekryilmoitusIsoSkills on kansainvälinen IT-ratkaisuja, ulkoistuspalveluita ja IT-konsultointia tarjoava yritys. Olemme erikoistuneet ohjelmistokehitykseen, testauspalveluihin ja projektinhallintaan.

Etsimme asiakastoimeksiantoihimme Automaatiotestaajia.

 

Voit toimia kauttamme joko työntekijänä tai Freelancerina, oman valintasi mukaan.

Työyhteisömme koostuu IT-ammattilaisista, joille tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vaihtuvissa ja mielenkiintoisissa rooleissa. Asiantuntijamme työskentelevät asiakasprojekteissa konsultteina joko asiakkaan tiloissa, etänä tai näiden yhdistelmänä (hybridityö). Konsulttiemme hyvinvointi ja viihtyvyys ovat meille erityisen tärkeitä. Tapaamme työyhteisömme jäseniä säännöllisesti, esimerkiksi yhteisissä lounastapaamisissa ja virkistystilaisuuksissa. Lisäksi kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Johtoryhmällämme on omakohtaista kokemusta IT-konsulttina toimimisesta usean vuoden ajalta, jonka ansiosta osaamme tukea konsulttejamme heidän päivittäisessä työssään. Tukea ja sparrausta saat myös koko IsoSkillsin laajalta asiantuntijaverkostolta. Toimeksiantomme ovat pääsääntöisesti pitkiä ja tavoitteena on, että pääset keskittymään yhteen projektiin kerrallaan.

Odotamme sinulta kokemusta automaatiotestauksesta viiden vuoden ajalta sekä kokemusta manuaalitestauksesta, myös isojen kokonaisuuksien testaamisesta ja end-to-end laadunvarmistuksesta. Sinulla on kiinnostusta ja kykyä ottaa uudet teknologiat haltuun ja kehittää itseäsi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Odotamme sinulta löytyvän myös kokemusta seuraavista:

  • Työkalut ja teknologiat - Vahvaa kokemusta Jira, Confluence, Robot Framework, Jenkins, Python. Kokemus muista työkaluista ja teknologioista esim. Selenium, Appium, Cypress, TestComplete, JMeter, SoapUI, Jenkins, Cucumber, Java, JavaScript, C#, Ruby, PHP katsotaan eduksi.
  • Kokemusta automaatio-scriptien koodaamisesta: osaat luoda uusia, kattavia testikokonaisuuksia itsenäisesti
  • Kyky työskennellä niin itseohjautuvasti kuin tiimin kanssa yhdessä sekä kokemusta ketterässä tiimissä työskentelystä
  • Kyky tunnistaa riippuvuussuhteita sekä mahdollisia riskejä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa kehitystä
  • Taitoa kommunikoida eri sidosryhmien kanssa
  • Ymmärrät ohjelmistokehityksen koko elinkaaren
  • Olet analyyttinen ja tarkka, kykenet priorisoimaan työtehtävät ja ajankäytön sekä omaat loogisen päättelykyvyn

Kiinnostuitko? Hae paikkaa ja liitä mukaan päivitetty CV:si, josta ilmenee selkeästi teknologiaosaamisesi ja kokemuksesi kustakin teknologiasta vuosissa.

Pinterest
IsoSkills Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Pääkaupunkiseutu, muu Suomi ja etätyö
Yhteydenotto: ann-maj.gajewski@isoskills.fi

Lisätietoa

Yritysprofiilii IsoSkills kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

IsoSkills Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin IsoSkills kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä