Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelijoita

RekryilmoitusNyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi hienoa tiimiämme! Epec hakee ohjelmistosuunnittelijoita työskentelemään joko Seinäjoelle, Tampereelle tai Turkuun.

Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä. Voit olla ohjelmistosuunnittelu-urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ohjelmistoalan ammattilainen. Arvostamme kokemusta työkoneiden suunnittelusta sekä automaatiotekniikan osaamista. Vaadimme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. Insinööri, DI). Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja innostunutta työotetta.

Ohjelmistosuunnittelijan tehtäviin kuuluu Epecin asiakaskunnan työkoneiden ohjausjärjestelmien ja niiden sovellusten kehittäminen. Ohjelmistoprojekteissa pääset määrittelemään, toteuttamaan, testaamaan ja todentamaan toimintoja oikeassa koneympäristössä. Epecillä saat työskennellä tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien työkoneiden valmistajien kanssa, osana asiantuntevaa projektitiimiä.

Jos tunnet paikan omaksesi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Tervetuloa kasvavaan ja menestyvään joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Raine Röyskö (Manager, Control System SW), puh. 044 570 3466

Hakuaika päättyy 12.9.2021.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 27.8.2021 - 12.9.2021
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/1314576-ohjelmistosuunnittelijoita

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä