Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelija

RekryilmoitusJos sytyt liikkuvista työkoneista, uusista teknologioista ja tiimityöstä huippukoodarien kanssa ja haluat tuottaa arvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, kannattaa lukea tämä työpaikkailmoitus!

 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi hienoa tiimiämme! Epec hakee tuotekehitystiimiinsä ammattitaitoisia ohjelmistosuunnittelijoita Seinäjoen, Tampereen tai Turun toimipisteeseen. Meillä pääset mukaan kehittämään uutta teknologiaa raskaisiin liikkuviin työkoneisiin ja hyötyajoneuvoihin, joiden automaatio- ja kuljettajaa avustavat järjestelmät, sähköistyminen ja digitalisaatio kehittyvät juuri nyt voimakkaasti.

 

Ohjelmistosuunnittelijana osallistut tuotekehitysprojektien firmware-kehityksen suunnitteluun ja toteutukseen. Työssäsi pääset syventymään uusien prosessoriarkkitehtuurien laiteläheiseen ohjelmointiin yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta useammasta seuraavasta osa-alueesta:

  • Laiteläheinen mikrokontrollerien firmware-kehitys C/C++ kielellä
  • Mikrokontrollerien oheislaitteet ja ajurit
  • Bootloaders, RTOS
  • Linux kernel ja Linux-ajurien kehittäminen
  • DevOps

 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. Insinööri, DI) sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja innostunutta työotetta.

 

Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä sekä tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja työkonevalmistajien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa FW Development Manager, Arto Orava, puh 040 823 0256 

Hakuaika päättyy sunnuntaina 16.5.2021

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 27.4.2021 - 16.5.2021
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/1157447-ohjelmistosuunnittelija

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Teknologia

C++
Linux

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä