Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

.NET ([F|C]#) Developer

post_image
Rekryilmoitus

Haemme kunnianhimoisia ohjelmistokehittäjiä

Uskomme yksityiskohtiin, kestävyyteen ja käytettävyyteen – ja siihen, että on meidän tehtävämme ajatella toimeksiantoa pidemmälle ja luoda ratkaisut, jotka huomioivat myös tulevia muutostarpeita ja palvelevat pitkäjänteisesti.

Lähdemme siitä, että antamalla tekijöillemme vapauden, vastuun, tiimin tuen ja parhaat työkalut, teemme yhdessä parempaa koodia ja fiksumpaa ohjelmistokehitystä. Asiakkaillemme lupaamme, että tekemämme ratkaisut ovat aina viimeisteltyjä, mietittyjä ja ylläpidettäviä; siksi annamme töillemme laatutakuun.

Jos jaat ajatuksemme, hae meille!

Mitä odotamme

Jonkin verran kokemusta ohjelmistoalalta, mutta sitäkin enemmän kunnianhimoa ja oikeanlaista asennetta. Sinulla on vahva jano oppia lisää ja omaat työasenteen, joka tähtää aina parhaaseen. Et ota oikoteitä, uskot omaan osaamiseesi ja uskallat kysyä, kun tarvitsee.

Seuraavista teknisistä taidoista on hyötyä tässä tehtävässä:

  • C# / F#
  • .NET / .NET Core
  • ASP.NET
  • Azure
  • SQL

Mitä tarjoamme

Avarat toimitilat Tampereen ytimessä, mahdollisuuden etätöihin ja joustavaan työaikaan sekä palkitsevan palkkausmallin. Kokemuksesta riippuen palkkahaarukkamme on 4000–7000 €. Laitteet, välineet ja työkalut, joilla tehdään tämän päivän koodia. Tiimin, jolla on vuosikymmenten kokemus ja halu jakaa osaamista toisilleen. Joukon isoja ja pienempiä asiakkuuksia, joille saamme tehdä monipuolisia ohjelmistoratkaisuja.

Parhaille hakijoille tarjoamme lounaan. Lähetä hakemuksesi, ja jos olet meille oikea hakija, jutellaan lisää lautasen äärellä.

Hakemukset (otsikolla ”.NET developer” ) suosittelijoineen toivomme osoitteeseen:

rekry@monad.fi

Pinterest
Monad Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Tampere
Linkki: https://monad.fi/tyopaikat/net-developer/
Yhteydenotto: rekry@monad.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Monad kotisivut

Tagit

Teknologia

Azure
C#

Omat tagit

azure
sql
IT-rekrytointi
avoimet työpaikat

Monad Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Monad kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä