Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö / Otava, Helsinki

post_image

RekryilmoitusTietohallintopalvelut ovat osittain keskitetty Otava-konsernissa emoyhtiöön, jossa kehitystyöstä ja ICT-tukipalveluista vastaa 11 ammattilaista ja liiketoimintayksiköissä asiantuntijoita on yhteensä 20. Tietojärjestelmien ja infran kehitys-, hallinta- ja tukipalveluita hoidetaan yhteistyössä keskeisimpien kumppaniemme Enfon, Elisan, Digian ja CGI:n kanssa.

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme kokenutta

Kehityspäällikköä

teknologia- ja pilvipalveluratkaisujen kehitykseen, konseptointiin ja transformaation edistämiseen. Tehtäväsi on tukea niin liiketoiminta- kuin teknologialähtöisiä projekteja ja kehittämishankkeita. Sinulle ovat tuttuja niin Microsoftin kuin Amazoninkin tuottamat pilvipalvelut ja osaat löytää kumppanien kanssa oikeat ratkaisut pilven eri mahdollisuuksista erilaisiin tarpeisiin – sovittuja käytäntöjä noudattaen ja tietoturvaa unohtamatta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta liiketoimintalähtöisestä järjestelmäkehityksestä, projektityöskentelystä sekä IT-infrapalveluista. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kokemusta niin monitoimittajaympäristössä kuin tietohallinnon ja liiketoiminnan rajapinnassa työskentelystäkin. Toimintasi on yhteistyöhakuista ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tehtävä- ja vastuualue tarkentuu osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Sani Kaajas, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnela, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla 11.2.2020 mennessä.

Otava-konserni on Suomen kolmanneksi suurin monialainen mediakonserni, joka koskettaa jollain tavoin lähes jokaista suomalaista. Liiketoiminta-alueemme ovat yleinen kirjallisuus, oppimisen palvelut, kauppa, media sekä markkinapaikat:

  • Suomalainen Kirjakauppa palvelee 65 pisteessä ympäri Suomen ja on verkossa aina asiakkaan ulottuvilla. Jamera Oy on oppikirjoihin keskittyvä kirjakauppaketju, jonka valikoimaan kuuluvat muun muassa sekä uudet että käytetyt oppikirjat.
  • Kustannusosakeyhtiö Otava kustantaa niin kaunokirjallisuutta, tietokirjoja kuin oppimateriaalejakin. Liiketoiminta-alueeseen kuuluvat myös, Otavan Kirjapaino Oy, Like, Karisto, F-Kustannus, Nemo ja Moreeni. Otava Oppimisen palvelut on kotimainen oppimateriaalien yleiskustantaja.
  • Otavamedia Oy kustantaa ja julkaisee suomalaisille tuttuja yleisöaikakauslehtiä ja verkkopalveluita. Otavamedian Yritysasiakkuudet -organisaation palveluita ovat muun muassa monikanavaiset mainosratkaisut, natiivimainonta sekä oman median suunnittelu ja tuotanto.
  • Otava Markkinapaikat -yksikön yhtiöt tarjoavat markkinapaikka- ja viestintäpalveluita yrityksille ja kuluttajille.
  • Emoyhtiömme on Otava Oy.

Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli noin 300 Meur ja sen palveluksessa on noin 1200 henkilöä.

otavakonserni.fi

Pinterest
MPS Enterprises logo

Tietoja

Hakuaika: 31.1.2020 - 11.2.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://mps.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=3049&key=&o=A_RJ

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä