logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

(Junior) Software Developer

post_image

RekryilmoitusNET, C# sekä web-teknologiaosaaja – oletko kyllästynyt pääkaupunkiseudun ruuhkissa kulkemiseen – puhutko scrumia kuin äidinkieltäsi? Jos haluat varmistaa paikkasi etujoukoissa alalla, Riihisoftin UraRiihi on sinua varten.

Kasvumme Riihisoftissa jatkuu, ja haemme uusia osaajia Riihimäelle. Työtä teet joustavasti toimistollamme juna-aseman vieressä tai etänä. Työtä voit tehdä myös Keravalla juna-aseman vieressä yhteistyökumppanimme tiloissa. Hae itse tai vinkkaa osaavalle kaverille!

Työ koostuu monipuolisesta ohjelmistokehityksestä. Tunnet web- ja Microsoft-teknologiat ja koulutuksesi ja työkokemuksesi takaa .NET-ympäristön, C#-kielen sekä front-end kehityksen taidot. Katsomme hyvällä myös kokemustasi relaatiotietokannoista ja Azuresta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria oman alansa edelläkävijöitä. Asiakasprojektit viedään tyypillisesti läpi muutaman osaajan tiimeissä, jonka ympärillä työskentelee laajempi projektiryhmä.

UraRiihi tarkoittaa mahdollisuutta kehittyä ja kasvaa. Kouluttautuminen ja uuden oppiminen on meillä mahdollista, suotavaa ja usein myös pakollista. Selän takana meillä ei kurki kukaan – tärkeintä on että työt tehdään ja homma hoituu.

Tarjoamme mielenkiintoisten projektien lisäksi joustavaa työtä, kilpailukykyisen palkan, puhelinedun, lounas- ja virike-edun Edenred Ticked Duo -kortilla sekä kattavan työterveyshuollon. Maksamme myös yrityksen tulokseen sidottua vuotuista bonusta vakituisessa työsuhteessa oleville työntekijöille työssäolokuukausien mukaan. Kun asetut taloksi ja jäät porukkaamme, saat meiltä työsopimuksen allekirjoituspalkkion!

Lähetä hakemuksesi 28.2.2018 mennessä Jouko Kukolle, jouko.kukko@riihisoft.fi tai soita p. 040 525 4989.

Pinterest
Riihisoft Oy

Tietoja

Hakuaika: 26.1.2018 - 28.2.2018
Sijainti: Kerava, Riihimäki
Tarkennettu
sijainti:
Riihimäki, Kerava, pääkaupunkiseutu, etätyö
Linkki: http://www.riihisoft.fi/toeihin-meille/
Yhteydenotto: jouko.kukko@riihisoft.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Riihisoft Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Teknologia

Microsoft
Angular
Node.js
React
React Native
C#
Javascript
Episerver
Julkaisujärjestelmä CMS