Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-tukihenkilö, Bravida, kokoaikainen

RekryilmoitusNautitko työskentelystä IT-alan laitteiden parissa asiakasrajapinnassa? Omaatko asiakaspalveluhenkisen työskentelyotteen sekä IT-ymmärrystä ja -osaamista? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme IT-tukihenkilö Bravidalle!

 

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme Bravida Finland Oy:lle IT-tukihenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työtehtävä on kokoaikainen ja tulet työllisymään Clevryn kautta Bravidalle. Tehtävä alkaa soveltuvan henkilön löytyessä joustavasti sopimuksen mukaan. 

IT-tukihenkilön roolissa pääset työskentelemään mielenkiintoisten tehtävien parissa kansainvälisessä ympäristössä Bravidalla. Tehtäviisi sisältyy pääsääntöisesti Bravidan asiakkaiden tukeminen erilaisten IT-ongelmien kuten käyttäjä- ja laitetuen kanssa, esimerkiksi käyttäjätunnuksiin tai muuhun laitteisiin liittyvissä asioissa. Tehtävässä työskennellään Bravidan toimistolla Helsingissä sekä tarvittaessa asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudun alueella. Tähän tehtävään odotamme innokkuutta ja oppmishalua IT-alaa kohtaan, sekä hyvää peruslaiteosaamista ja Office-ympäristön tuntemusta. Sujuvan suomen kielen lisäksi tehtävässä edellytetään ruotsin kielen tai muun pohjoismaisen kielen osaamista. 

Lue Bravidasta lisää: https://www.bravida.fi/

  • Pääasialliset tehtävätBravidan asiakkaiden avustaminen vika-, käyttöönotto ja ongelmatilanteissa 
  • Muut IT-tuen tehtävät, kuten käyttäjä- ja laitetuki
  • Odotamme sinultaAikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä
  • Reipasta työskentelyotetta sekä asiakaspalvelullista asennetta
  • Kehittymishalua ja intoa IT-alaa kohtaan
  • Sujuvaa suomen sekä ruotsin, norjan tai tanskan osaamista
  • Tarjoamme sinulleMahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta IT-alalta
  • Monipuolisen työtehtävän, jossa pääsee työskentelemään mielenkiintoisissa tukitehtävissä
  • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan
  • Kansainvälisen työympäristön

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi englannin kielisenä. Viimeinen hakupäivä on 13.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä tulee olemaan kesäkuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@clevry.com, 0445440425).

 

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen serfioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 2.6.2021 - 13.6.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://clevryfi.recman.no/job.php?job_id=199961#
Yhteydenotto: juho.luukkainen@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

Ruotsi
Norja
Tanska
käyttäjätuki
laitetuki

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä