Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IoT Lead Engineer

RekryilmoitusJos sytyt liikkuvista työkoneista, uusista teknologioista ja tiimityöstä huippukoodarien kanssa ja haluat lisäksi tuottaa arvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, kannattaa lukea tämä työpaikkailmoitus!

Haemme ohjelmistokehitystiimiin IoT Lead Engineeria Seinäjoen, Tampereen tai Turun toimipisteeseen. Meillä työskennellään myös hybridisti yhdistäen etä- ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Meillä pääset mukaan kehittämään uutta teknologiaa raskaisiin liikkuviin työkoneisiin ja hyötyajoneuvoihin, joiden automaatio- ja kuljettajaa avustavat järjestelmät, sähköistyminen ja digitalisaatio kehittyvät juuri nyt voimakkaasti.

Mitä IoT Lead Engineerin työpäivään kuuluu?

IoT Lead Engineerin tehtävässä vastaat teknisistä ratkaisuista sekä johdat IoT:n ja telematiikka tuotteiden kehittämistyötä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kehitystiimiemme, kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Työssäsi pääset seuraamaan alan tekniikan kehittymistä ja osallistut valitsemaan niistä soveltuvimmat tekniikat Epecin tuoteperheeseen. Olet mukana varmistamassa ominaisuuksien laadukasta toteutusta. Myös asiakkainen tukeminen heidän uusissa projekteissaan kuuluu osana työnkuvaan.

Miksi meille kannattaa hakea?

Panostamme perehdytykseen työsuhteen alussa, jonka lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi liikkuvien koneiden ohjausjärjestelmien parissa yhdessä osaavien tiimiläistesi kanssa, sekä haastamaan itseäsi ja saamaan päiviin vaihtelua monipuolisten tehtävien kautta. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Hybridimallinen työskentelytapamme auttaa tukemaan työn ja muun elämän yhteensovittamista.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä tarvitaan IoT-protokollien, Docker-teknologian, tietokantojen, langattomien viestintätekniikoiden ja ohjelmointikielien, kuten C/C++, Python ja Qt, vahvaa tuntemusta, sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kommunikoit sujuvasti sekä englannin että suomen kielellä asiakkaidemme, tavarantoimittajiemme ja muiden kumppaneidemme kanssa.

Tehtävässä menestymistä tukee kokemus IoT-järjestelmäintegraatioprojekteista, Azure- ja AWS-teknologioista, Edge- ja pilvipalveluista sekä Matlab/Simulink- ja CODESYS/PLC-ohjelmoinnista. Eduksi katsotaan myös kokemus sulautetuista Linux OS- ja kyberturvaratkaisuista sulautetuille laitteille sekä sulautetun elektroniikan ja prosessoriarkkitehtuurien tuntemus (esim. NXP).

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Pasi Koski kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa 040 837 1213 tai sähköpostilla pasi.koski@epec.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 31.1.2023 mennessä. Ensimmäinen haastattelukierros tähän tehtävään pyritään järjestämään viikoilla 4-6.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Tiimi

Tuote- ja

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 11.1.2023 - 31.1.2023
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2342378-iot-lead-engineer

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Big Data
IoT
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä