Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fullstack Software developers

RekryilmoitusOhjelmistokehittäjiä PK-seudulle

IsoSkills on yritys, joka tuottaa IT-kehitys-, testaus- ja hallintapalveluita vankalla ammatitaidolla. Autamme organisaatioita toteuttamaan projektinsa ja kehittämään IT-ohjelmistoratkaisuja ja palveluja yritysten yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Etsimme jatkuvasti huippu ammattilaisia toteuttamaan asiakkaidemme erilaiset projektit. Liity tiimiimme!

Etsimme yrityksemme palvelukseen ammattiaitoisia Fullstack-, Frontend- ja Backend-kehittäjiä. Toiveena on, että kokemusta kyseisistä tehtävistä olisi ainakin muutaman vuoden ajalta. Toivomme hakijalta suomen kielen taitoa. Meille voit työllistyä yrityksemme työntekijäksi tai voit myös toimia oman yrityksesi kautta.

Toivomme hakijoilta tavallisimpien tekniikkojen hallintaa, esimerkiksi jokin seuraavista:

-JS (Angular, React)

-Java, Kotlin

-Agile (Scrum, SAFe)

- Docker, Kubernetes

- Git, Jenkins

- HTML

- Jira

- Pilviteknologia osaaminen, AWS

- CSS

-JavaScript jne..

Tarjolla on tehtäviä eri toimialoilta laajan asiakaskuntamme ansioista. Työn kuvaan voi itse vaikuttaa ja etsimme hakijoille sopivat työtehtävät. Meille työntekijöidemme viihtyvyys, hyvinvointi ja ammatillisen kehityksen edistäminen on tärkeää ja panostamme siihen.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtelevat tehtävät sekä joustavan organisaation, joka on tukena kaikissa tilanteissa. Etuna on myös kilpailukykyinen palkkaus ja kattavat työterveyshuollon palvelut.

Lähetäthän meille CV:si, josta ilmenee vahvuutesi ja hallitsemasi tekniikat, niin sovitaan etätapaaminen ja katsotaan mitä voimme tarjota juuri sinun urasi etenemisen hyväksi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä, kerromme avoimista tehtävistämme ja yrityksestämme mielellämme lisää!

For more information or questions please contact us at heidi.ropponen@isoskills.fi or phone number 050-3775987

Pinterest
IsoSkills Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 11.9.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://isoskills.fi/join-isoskills/
Yhteydenotto: heidi.ropponen@isoskills.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii IsoSkills kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

ohjelmistokehittäjä
ohjelmistokehitysprojekti
web-ohjelmistokehitys

IsoSkills Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin IsoSkills kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä