Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP Customer Support

post_image

RekryilmoitusAvoin.Systems etsii uutta täysipäiväistä konsulttia Odoo ERP-järjestelmän asiakaspalveluun sekä tekemään toiminnallista konsultointia projektien yhteydessä.

B2B-asiakaspalvelijana toimit asiakkaidemme tukena erilaisissa ongelmatilanteissa, selvittäen ne pääsääntöisesti itsenäisesti. Toimit tiiviisti myös asiakasrajapinnassa, samalla oppien Odoo-järjestelmän toiminnallisuudet käytännön tapausten kautta perinpohjaisesti. 

Asiakaspalvelutehtävien ohessa pääset myös mukaan projekteihin toiminnallisena konsulttina. Ensisijainen tehtäväsi on testata ominaisuuksia toiminnallisessa mielessä sekä raportoida mahdolliset puutteet ja/tai bugit. Lisäksi toimit aktiivisesti projektipäällikön, pääkehittäjän ja muiden sidosryhmien kanssa, tehden ja parantaen projektien dokumentaatiota. Pääset myös suunnittelemaan ja tekemään koulutusta loppukäyttäjille.

Päivittäinen työsi on pääasiallisesti luovaa ongelmanratkaisua ja kommunikaatiota niin asiakkaiden kuin tiimiläistesi kanssa. Pystyt ymmärtämään ja analysoimaan vaikeitakin ongelmia puutteellisella tiedolla, ja kommunikoimaan korjausehdotukset rakentavalla tavalla suullisesti ja kirjallisesti. Asiakaspalvelumme on saatavilla 09:00-17:00 arkipäivisin, eikä työ vaadi päivystystä näiden aikojen ulkopuolella.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti äskettäin valmistuneelle, jolla on iso into kehittää omaa osaamistaan. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja aluksi tulet toimimaan kokeneemman asiakaspalvelukoordinaattorin kanssa yhteistyössä. Rennon ja innostavan työyhteisön lisäksi tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittyä, kehittää ja laajentaa omia työtehtäviä, esimerkiksi projektipäälliköksi.

Edellytykset

 • Erinomainen suomen ja englannin kielen puhe- ja kirjoitustaito
 • Olet omatoiminen, ja et pelkää kysyä apua ihmisiltä
 • Asiakaspalveluhenkisyys ja ratkaisukeskeinen lähestyminen asioihin
 • Osaat opettaa asiakkaita ja kirjoittaa asiakaslähtöisesti
 • Kestät pientä epävarmuutta ja sitä, että työpäiviä ei voi suunnitella ennakkoon

Katsotaan eduksi

 • Kokemusta asiakaspalvelusta, etenkin B2B-toimialalta
 • Kokemusta etenkin ERP-järjestelmistä, mutta myös muista yrityksen tietojärjestelmistä
 • Kokemusta yritysten operationaalisesta toiminnasta
 • Ymmärrät koodauksen perusperiaatteet, plussaa erityisesti Python- tai JavaScript-osaaminen
 • Kokemusta luovasta ongelmanratkaisusta
 • Kokemusta dokumentaatioista, ohjeiden yms. kirjoittamisesta
 • Korkeakoulututkinto
 • Halu oppia uutta ja kehittyä

Näin haet tehtävään

Jos tunnistit itsesi, lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen: rekry-asiakaspalvelukoordinaattori@web-veistamo.fi.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sopivan henkilön osuessa kohdalle voimme tehdä palkkauksen jo aiemminkin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Svante Suominen (044 078 2683).

Millainen työpaikka on Avoin.Systems?

Avoin.Systems on osa Web-veistämö Oy:ta, joka jakautuu kahdelle toimialalle, verkkokauppoihin ja -sivustoihin ja ERP-järjestelmiin. Lue lisää yrityksestä täältä!

Meillä on toimistolla rento ja kotoisa meininki, mutta silti raudanlujista ammattilaisista koostuvat tiimit. Tarjoamme modernin ja kehittyvän työyhteisön – kuuntelemme työntekijöitämme ja heillä on mahdollisuus vaikuttaa yrityksemme toimintaan. Tarjoamme joustavat työajat ja voit myös halutessasi työskennellä suurimman osan ajasta etänä. Töissä tehdään myös muutakin kuin töitä – järjestämme toimistolla joka kuukausi yhteisen aamiaisen sekä muita mukavia yrityksen sisäisiä tapahtumia sekä reissuja (tai ainakin sitten kun niiden järjestäminen on taas mahdollista).

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja pysyvät terveinä sekä palautuvat työn rasituksista. Tarjoamme joka viikko tunnin palkallista urheilua tai itsensä kehittämistä sekä monipuoliset työterveyspalvelut.

Tervetuloa joukkoon!

Pinterest
Avoin.Systems Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.11.2021 - 3.12.2021
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Vallila, Helsinki / Etä
Linkki: https://avoin.systems/rekrytointi/erp-customer-support/
Yhteydenotto: rekry-asiakaspalvelukoordinaattori@web-veistamo.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Avoin.Systems kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Toiminnanohjaus ERP

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä