Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elektroniikan korjaaja

RekryilmoitusEpec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

 

Haemme Epecin palvelukseen Seinäjoelle elektroniikan korjaajaa huollon tehtäviin. Työssä menestyminen edellyttää näppäryyttä, tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä vaativissa korjaus- ja vianselvitystehtävissä. Vaatimuksena on elektroniikka- tai sähköalan peruskoulutus, kytkentäkaavioiden lukutaito ja englannin kielen osaaminen. Aikaisempi työkokemus elektroniikka- tai sähkölaitteiden korjauksesta katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle siistin ja modernin työympäristön sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän kehittyvän ja kansainvälisen yrityksen palveluksessa. Kyse on pitkäaikaisesta työsuhteesta rennossa ja mukavassa työporukassa! 

Lisätietoja yrityksestä: www.epec.fi

Lisätietoja tehtävästä: Tehdaspäällikkö Tommi Talasmäki, puh 050 373 0350

Hakemukset Epecin urasivuston kautta: https://ura.epec.fi/

Hakuaika päättyy sunnuntaina 7.3.2021

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 22.2.2021 - 7.3.2021
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/1085238-elektroniikan-korjaaja

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Omat tagit

Maintenance
electronics

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä