Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Developer Support Engineer, full-time, M-Files Oy, Tampere

RekryilmoitusEtsitkö itsellesi mielenkiintoista asiakastyötä, missä pääset hyödyntämään hyviä teknisiä taitojasi? Oletko tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä urallasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, M-Files Oy:lle, Developer Support Engineeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

  

Developer Support Engineerin roolissa pääset vahvistamaan M-Filesin teknistä tukea ja ratkomaan asiakkaiden ongelmatilanteita. Tehtävä sisältää monipuolista ongelmien tunnistamista ja ratkaisemista, koodin lukemista (C-ohjelmointikielet) ja monipuolista sidosryhmätyöskentelyä. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on laajempi ymmärrys IT-järjestelmistä ja Windows-ympäristöstä sekä koodinlukutaitoa. Tehtävässä työskennellään tuotekehityksen ja teknisen tuen välimaastossa. Tämä tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on hyvä ja monipuolinen tekninen osaaminen, oma-aloitteinen asenne, kyvyt laadukkaaseen asiakastyöhön sekä tehtävään sopiva koulutus. Tehtävänkuvaus mukautuu valitun henkilön osaamisen mukaan. Etätyö on mahdollista sopimuksen mukaan.

Asiakasyritys

M-Filesin on johtava ja palkittu älykkäiden tiedonhallintaratkaisujen SaaS-toimittaja. He tekevät älykkäitä tiedonhallintaratkaisuja suurilla ja kasvavilla markkinoilla. M-Files on saavuttanut valtavaa kasvua vuosien aikana ja Gartner tunnustaakin yrityksen visionääriksi. M-Files on maailmanlaajuinen yritys, jolla on yli 500 työntekijää ja yli 5000 asiakasta sekä toimistoja ympäri maailmaa. Yrityksellä on maailmanlaajuinen konsernirakenne, jolla on toimintaa 7 eri maassa.

M-Files tarjoaa kansainvälisen yhteisön, joka keskittyy kunnianhimoisiin tavoitteisiin ja työskentelee yhdessä niiden saavuttamiseksi. Asiantuntijan tärkein pääoma on oma osaaminen ja M-Filesilla pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Heidän toimintaansa ohjaavat periaatteet – Make it happen, Help others, Love customers - haastavat heitä oikeaan suuntaan. Vaikka M-Filesilla turvallisuus otetaan vakavasti ja edistetään väsymättä jatkuvaa kehitystä, halutaan siellä myös pitää hauskaa matkan varrella. Lisätietoja: https://www.m-files.com/

Pääasialliset tehtävät

 • Järjestelmäympäristön ongelmien tunnistaminen ja ratkaiseminen
 • Lokien, virhepinojen, muistivedosten ja tietokantojen analysointia
 • Ohjelmakoodin analysointi ongelmatilanteisiin liittyen (C, C++ ja C#)
 • Virheraporttien kirjoittaminen
 • Yhteistyötä asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa

Odotamme sinulta

 • Hyvää teknistä osaamista ja laaja ymmärrys IT-järjestelmistä
 • Koodinlukutaitoa (C, C++ ja C#) sekä eduksi katsotaan SQL:n perusteiden osaaminen ja perustiedot tietoverkoista (tcp/ip)
 • Yleistä Windows-osaamista
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Ongelmanratkaisutaitoja sekä työn koordinointitaitoja

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa
 • Työpaikan vauhdikkaasti kasvavassa yrityksessä
 • Mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen sisällä
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Kattavan perehdytyksen
 • Hyvät työsuhde-edut

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.9.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 24.8.2021 - 5.9.2021
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/225116?hsLang=fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä