Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Developer/Full Stack Developer

RekryilmoitusKiinteistönhallinnan ratkaisuiden parissa toimiva tiimimme etsii nyt osaavaa Developeria tai Full Stack Developeria menestymään kanssamme!

Kehittämämme CGI Koki kiinteistönhallinnan ratkaisu tarjoaa asiakkaillemme järjestelmän, jolla kiinteistön koko elinkaari on hallittavissa. Tästä pääset tutustumaan tulevan tiimisi kehittämään ratkaisuun.

Uudessa roolissasi pääasialliset vastuusi sijaitsevat ohjelmistosuunnittelun ja kehityksen tehtävissä. Kehittäjänä osallistut mahdollisesti myös asiakaskeskusteluihin osana kehitysprosessin kulkua.

Meille viihtymisesi on tärkeää ja työskentely kanssamme on joustavaa. Tehtävän ensisijainen sijaintipaikka on Helsingin tai Tampereen toimistollamme, mutta tarvittaessa voit tehdä töitä kaikkialta Suomesta.

Millaista osaamista tiimissämme arvostetaan

Osaavan joukkomme jatkeeksi sopii parhaiten positiivisella asenteella ja oppimishalulla varustettua osaaja. Toivomme sinulta vähintään parin vuoden kokemusta kehittämisen ja ohjelmistosuunnittelun tehtävistä. Oppimishaluisena henkilönä näet uudet tilanteet oppimiskokemuksina, ja jaat mielelläsi osaamistasi tiimisi kesken. Sujuva suomen ja englannin kielitaito ovat vaatimuksina työssä onnistumiseen.

Toivomme sinulta osaamista jo joistakin seuraavista teknologioista:

• Javascript (Vue.js)

• Node.js

• SQL (esim. postgres/mssql/oracle),

• ip/http/https/ftp/smtp/dns -tietoliikenne.

• Nginx / Tomcat / Postgres sovellusten käyttö

• Gitlab

Lisäksi eduksesi luetaan, mikäli sinulta löytyy kokemusta seuraavista:

• Java

• Sovelluskontainerisointi, Docker & Docker compose

• TLS Suojaussertifikaattien hallinta (.pem .csr ca, ssh .yms) ,

• AWS tai Azure

• Vahvan tunnistuksen palvelut SAML / Signicat

• Crontab yms. linux hallintaskriptit

• Glassfish

Mitä me tarjoamme sinulle?

Jos omannäköisen uran rakentaminen kiinnostaa, olemme sinulle oikea paikka. Vaihtelevat projektit ja urakiertomahdollisuudet talon sisäisen Head Hunting -tiimin avulla takaavat sen, että pääset kehittymään siinä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Matkallasi saat seuraa lähes 4000 huippuammattilaisesta: ei ole sellaista teknologiaa tai toimialaa, jota emme tuntisi. Osaamisemme on alan huippua ja saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa sparrailla.

Merkityksellisen työn päälle CGI Academy ja lukuisat ohjelmamme, Cloudeamus esimerkkinä mainitaksemme, tarjoaa sinulle erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. CGI Storm –yhteisöissä voit sparrailla muiden kehittäjien kanssa. Tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut, kuten erittäin kattavan työterveyshuollon sekä työmatka-, kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetuudet – muutamia mainitaksemme. Halutessasi voit sijoittaa palkastasi kolme prosenttia CGI:n osakkeisiin, jolloin yritys tuplaa sijoittamasi summan. Sinulla on mahdollisuus käyttää työaikaasi myös hyväntekeväisyyden tekemiseen.

Kiinnostuitko?

Hienoa, odotamme malttamattomina kuulevamme sinusta lisää! Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, antaa tuleva esihenkilösi Tomi Takala mielellään lisätietoa tehtävästä. Tomin tavoitat numerosta +358 40 5626608.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 17.10.2021. Haethan kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 29.9.2021 - 17.10.2021
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
ehtävän ensisijainen sijaintipaikka on Helsingin tai Tampereen toimistollamme, mutta tarvittaessa voit tehdä töitä kaikkialta Suomesta.
Linkki: https://cgi.njoyn.com/cgi/xweb/xweb.asp?CLID=21001&page=jobdetails&JobID=J0921-1388&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Node.js
Java
Javascript

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä