Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud/Tech Advisor

post_image

RekryilmoitusCloud/Tech Advisorimme ratkaisevat keihäänkärkenä asiakkaidemme haasteita niin liiketoiminnan kuin teknologian saralla. He kuuntelevat asiakkaita herkällä korvalla ja osaavat esittää oikeat kysymykset oikeassa paikassa kääntäen lopulta liiketoiminnan tarpeet sujuvasti toimiviksi digitaalisiksi ratkaisuiksi.

Advisorina pääset myös mukaan kehittämään liiketoimintaa ja auttamaan asiakkuudenhallinnasta ja myynnistä vastaavia kansainvälisessä työyhteisössä. Sinulta löytyy niin syvä teknologinen osaaminen kuin modernien metodologioiden hallinta. Tunnet edelleen paloa kehittyä monipuoliseksi osaajaksi ja haluat auttaa tiimejä ympärilläsi, samoin kuin he tukevat sinua työssäsi.

Tehtävässä toimitaan valtiohallinnon asiakkuuksissa laaja-alaisesti digitalisaatioon liittyvissä tehtävissä ratkaisukeskeisessä roolissa. Tehtäviisi sisältyy asiakastapaamisia, ratkaisuista keskustelemista ja niiden kuvaamista, asiakkaiden pilvistrategioiden ja –hallintamallien luomista, pilvitransformaation suunnittelua ja pilven nykykäytön kehittämistä niin asiakkailla kuin sisäisesti.

Töitä voit tehdä Helsingistä/Tampereelta. Työtä teemme hyvässä yhteistyössä ketterissä tiimeissä CGI:n ja/tai asiakkaidemme tiloissa.

Tarjoamme sinulle:

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme ja yhteiskunnallemme

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Menestyäksesi kanssamme sinua auttaa kun:

• Taustaltasi sinulta löytyy teknistä sovelluskehitys- ja arkkitehtitaustaa

• Sinulta löytyy intoa viedä eteenpäin julkishallinnon sujuvaa ja turvallista digitalisoitumista

• Osaat kääntää liiketoiminnan tarpeet ratkaisuiksi sekä toimia tulkkina liiketoiminnan ja devaajien välissä viestien sujuvasti kumpaankin suuntaan

• Sinulta löytyy kokemusta pilviympäristöistä ja esim. pilvitransformaatioista

• Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito

Lisäksi arvostamme kokemusta koneoppimisen ja edistyneen analytiikan ratkaisuista.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 5.1.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa. 

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 7.12.2020 - 5.1.2021
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki; Tampere
Linkki: https://bit.ly/3mTWqGQ

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä