Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Data Arkkitehti

RekryilmoitusCGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Cloud Data Arkkitehti

Etsimme nyt Cloud Data Arkkitehtejä liittymään CGI Digital Insights tiimiimme. Meillä on jo kokemusta asiakkaidemme perinteisten dataratkaisujen viemisestä pilviratkaisuiksi sekä suoraan pilviympäristöön rakennetuista innovatiivisista ratkaisuista. Nyt olemme laajentamassa tätä tekemistä ja tarvitsemme kokeneita Cloud Arkkitehtejä skaalamaan operaatioitamme.

Hakemassamme roolissa suunnittelet ja rakennat pilvipohjaisia data – ja analytiikkaratkaisuja asiakkaillemme, ehdotat innovatiivisia uusia tapoja hyödyntää dataa liiketoiminnan kilpailukyvyn kasvattamiseen ja uudistamiseen.

Tärkeänä osana sekä uutta tarjoamaamme että asiakashankkeitamme on kestävän kehitys ja CO2 päästöjen vähentäminen. Tälle alueelle kaipaamme henkilöitä jotka kykenevät rakentamaan dataa ja analytiikkaa älykkäästi ja ennakkoluulottomasti hyödyntäviä ratkaisuja.

Toimit asiakashankkeissamme sekä myynnin tuki- että toteutusrooleissa.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Cloud Data Arkkitehtina odotamme sinulta:

• laajaa kokemus erilaisista toteutustavoista ja arkkitehtuureista datan ja analytiikan hyödyntämisessä pilvipohjaisilla ratkaisuilla

• hyvää tietotasoa data- ja analytiikkapalveluista AWS ja/tai Azure pilvessä ja mahdollisesti myös muilla pilvialustoilla

• ketterän tekemisen hyödyntämistä normaalina tekemisen tapana datan hyödyntämisessä

• osallistumista asiakkaiden tarpeiden kirkastamiseen sekä niihin parhaiten soveltuva ratkaisun löytämiseen

• kokemusta AWS ja/tai Azure alustaan perustuvista data – ja analytiikkaratkaisujen asiakastoimituksista

• kokemus presales-roolista ja asiakkaiden RFx-prosesseista

• kokemusta Datan mallinnuksesta (esim. Data Vault)

Työskentelet Helsingin toimistossamme, joka tarjoaa erinomaiset puitteet työskentelyyn, myös ajoittainen etätyöskentely on mahdollista.

Lisäksi arvostamme kokemustasi seuraavilla alueilla:

• DevOps / DataOps /NoOps

• ohjelmointitaidot (esim. Python, Java, node.js, C#, shell-skriptit jne.)

Vaikka CGI Digital Insights tiimi on osa suurta yritystä, toteutamme vahvasti omaa visiotamme tuottaaksemme asiakkaillemme arvoa innovatiivisella datan ja analytiikan hyödyntämisellä. Kestävä kehitys ja CO2 päästöjen vähentäminen on meille tärkeä arvo. Haluamme sinut mukaan toteuttamaan visiotamme sekä rohkeasti muokkaamaan tapaa jolla menemme kohti menestystä yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Markku Väänänen, +358 40 146 7358 tai sähköpostitse markku.vaananen@cgi.com

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.03.2021

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.3.2021 - 31.3.2021
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Työskentelet Helsingin toimistossamme, joka tarjoaa erinomaiset puitteet työskentelyyn, myös ajoittainen etätyöskentely on mahdollista.
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J1020-2892&BRID=773212&lang=1
Yhteydenotto: markku.vaananen@cgi.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Amazon Web Services
Azure

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä