Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Big Data-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa. 

Haemme nyt

Big Data -kehittäjää 

Veikkaus kehittää dataympäristöjään kohti reaaliaikaisempia datapalveluita. Selvitämme parhaillaan pilviteknologioiden tuomia mahdollisuuksia. Veikkauksen dataympäristö on rakennettu palvelemaan niin liiketoiminnan datatarpeita, kuin tarkemman datan koneoppimista ja pelianalytiikkaa. 

Haemme vahvistusta reaaliaikaiseen datan käsittelyyn ja data-alustojen tekniseen toteutukseen, kehitykseen ja ylläpitoon. Oleellinen osa työtäsi on datavirtojen hallinta, kehitys ja reaaliaikaisen datan jalostus. Tuet yhtiömme datakäyttäjiä pääkäyttäjän ja ylläpitäjän roolissa. 

Toivomme, että sinulla on jo osaamista ja kokemusta datan käsittelyn ja alustojen työkaluista, ympäristöistä ja ratkaisuista. On tärkeää, että sinulla on kiinnostusta, oppimiskykyä ja kyky kasvaa huippuosaajaksi big data -kehityksen osa-alueilla. Ehdottomana plussana pidämme kokemusta / osaamista pilviympäristöissä työskentelystä ja natiivien pilvipalveluiden tuntemusta.

Edellytämme sinulta oliopohjaisten ohjelmointikielten tuntemusta, ohjelmointikokemusta sekä vähintään opistotasoista koulutusta. Lisäksi arvostamme devops-osaamista.

Roolisi on suunnitella ja toteuttaa vaadittavia muutoksia vastuualueesi järjestelmiin. Tulet toteuttamaan mikropalveluita ympäristöjen tukemilla kielillä, pääsääntöisesti Javalla ja Pythonilla. 

Tällä hetkellä käytössämme on mm. seuraavia teknologioita: Java, Python, Docker, Scala, Linux, Ansible, Kafka, Zookeeper, Apache HADOOP ekosysteemi (mm: HDFS, Flume, KUDU, IMPALA, SPARK, NiFi), SQL, Vertica ja Pentaho ETL.

Olet luonteeltasi utelias ja ratkaisukeskeinen. Työskentelytapasi on systemaattinen ja kehittämisorientoitunut. Tapanasi on dokumentoida ja kuvata asiat selkeästi. Ketterät työskentelytavat ovat sinulle tuttuja. Olet valmis oppimaan koko ajan uutta ja soveltamaan oppimaasi työssäsi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan modernien ja kehittyvien teknologioiden parissa rahapelitoiminnassa. Lisäksi tuemme sinua osaamisesi kehittämisessä kaikin soveltuvin keinoin. Veikkauslaisena sinulla on hyvät työsuhde-edut ja viihtyisä työympäristö. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa, joka sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Pasi Liikanen, puh. 040 517 6208, parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina to 3.9 klo 15-17 ja ke 9.9 klo 8-10

Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 20.9.2020 mennessä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.9.2020 - 20.9.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/big-data-kehittaja/895893/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Big Data

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java
Python
Scala
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä