Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BI-konsultti, kokoaikainen, Attido Oy, Espoo

RekryilmoitusEtsimme sinua!

Etsimme asiakaslähtöisellä työotteella varustettua henkilöä BI-konsultin rooliin Attidolle. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja tulet työllistymään suoraan Attidolle. Attidon toimitilat sijaitsevat Espoossa, mutta tehtävässä on myös joustava etätyö mahdollisuus. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mistä tässä roolissa on kyse?

BI-konsulttina autat Attidon asiakkaita uudistamaan liiketoimintaansa erilaisilla tiedolla johtamisen ja analytiikan työkaluilla. Osaamisesi mukaan, voit erikoistua datan visualisointiin, tietomallien kehittämiseen tai esimerkiksi analytiikan järjestelmien ja pilvipalveluiden hallinnointiin.

Asiakasyritys 

Attido on vuonna 2001 perustettu toiminnanohjauksen ja tiedolla johtamisen ratkaisuihin keskittynyt IT-asiantuntijatalo. Attidolla työskentelee yli 80 tietojärjestelmien ja ohjelmistotekniikan asiantuntijaa Suomessa ja Latviassa. Attidossa yhdistyvät kompaktin talon ketteryys sekä suuren talon osaaminen. Asiakkaina Attidolla on niin isoja pörssiyhtiöitä, kasvuyrityksiä kuin julkisen sektorin toimijoita mutta yksi asia heitä kaikkia yhdistää. Muuttuvassa toimintaympäristössä ajan tasalla oleva tieto ja näkemys liiketoiminnan tilanteesta on elinehto. Lue lisää: https://www.attido.com/fi/

 • Tässä tehtävässä pääsetVastaamaan asiakkaiden liiketoiminnan uudistamisesta erilaisilla tiedolla johtamisen ja analytiikan työkaluilla
 • Aktiivisesti kehittämään omaa osaamistasi Attidon ammattilaisten joukon avustamana
 • Työskentelemään aktiivisesti asiakkaiden kanssa
 • Etsimällämme tekijällä onKokemusta BI-järjestelmäkokonaisuuksien ja arkkitehtuurien hallinnasta, suunnittelusta ja toteutuksesta
 • Monipuolista raportointikokemusta eri välineistä
 • Osaamista erilaisista BI-työkaluista (Click ja Oracle)
 • Vahvoja tiimityöskentelytaitoja sekä kyvykkyyttä toimia myös itsenäisesti asiakasrajapinnassa
 • Erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito
 • Tarjoamme sinulleRoolin, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään
 • Yrityskulttuurin, jossa osaamisen kehittämiseen ja työtehtävien mielekkyyteen satsataan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
 • Joustavan etätyömahdollisuuden

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.11.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Mari Munne (mari.munne@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen!

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme  

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.  

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä  

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 2.11.2021 - 15.11.2021
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/236780?hsLang=fi
Yhteydenotto: mari.munne@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä