Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aalto University Executive Education: Program Manager Trainee

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: määräaikainen (8kk) ja kokoaikainen

Sijainti: Runeberginkatu 14–16, Helsinki

Haku-DL: 10.10.2021

Aalto University Executive Education on Aalto-yliopiston 100 % omistama osakeyhtiö. Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE), asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO), palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT) sekä Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta (Finva). Laaja-alaisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto University Executive Education Oy tarjoaa ohjelmia globaalisti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon. Aalto EE:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.aaltoee.fi/

 

Oletko taitava organisoimaan kokonaisuuksia, kiinnostunut digitaalisista ratkaisuista ja innokas oppimaan uutta? Aalto EE etsii nyt joukkoonsa aikaansaavaa ja heittäytymiskykyistä Program Manager Traineeta - Oletko se sinä? 

Program Manager Traineena pääset mukaan monipuolisten ja merkittävien valmennus- ja koulutuskokonaisuuksien kehittämiseen ja myyntiin yksilö- ja organisaatioasiakkaillemme. Toimit projektipäällikkönä osallistuen niin koulutusohjelmien kehittämiseen ja suunnitteluun, kuin myyntiin ja toteutukseen. Työtehtäviisi kuuluu siis esimerkiksi asiakkaiden kontaktointi, ohjelmien suunnittelu ja ohjelmaprojektien hallinnointi, sekä ohjelmien toteutus käytännössä. Tehtävässä tukenasi toimii eritoten Program Managereiden tiimi. Pääset tekemään aktiivisesti yhteistyötä myös Aalto-yliopiston asiantuntijaverkoston, myynti- ja asiakkuusvastaavien sekä koordinaattoreiden kanssa.

Tämä tehtävä on sinulle, jos omaat hyvät projektinhallintataidot, innostut asiakastyöstä ja haluat päästä syventymään erilaisiin toimialoihin ja niiden tulevaisuuden näkymiin. Etsimme nyt Program Manager Traineeta data-aiheiden ja digitaalisten ratkaisujen koulutusohjelmien pariin, joten oma aiempi kokemuksesi ja/tai harrastuneisuutesi aiheen parissa on vahvasti eduksi.

Aalto EE tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä sukeltamaan valmennus- ja koulutusliiketoiminnan maailmaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien ja kehittämään taitojasi projektipäällikkönä ja myyjänä. Etsimme tehtävään ensisijaisesti kokoaikaista (37,5h/vko) traineeta, mutta tilanteestasi riippuen myös osa-aikainen rooli on mahdollinen (kuitenkin minimissään 30h/vko). Palkallinen Trainee-jakso on kestoltaan 8 kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen, tilanteen niin salliessa, sinun on mahdollista jatkaa Program Managerin roolissa. Toivomme että pystyt aloittamaan roolissa mahdollisimman pian! 

Voit olla etsimämme Program Manager Trainee mikäli: 

- Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto tai viimeistelet juuri opintojasi

- Projektinhallinta on sinulle luontaista – langat pysyvät hyvin käsissäsi ja pystyt priorisoimaan ja hallinnoimaan ajankäyttöäsi

- Olet utelias, innostunut oppimaan uutta ja uskallat tuoda esille myös omia näkemyksiäsi

- Pystyt heittäytymään ja myynti sekä erilaisten ihmisten kohtaaminen on sinulle mieluista

- Olet kiinnostunut digitalisaatiosta, data-analytiikasta ja erilaisista digitaalisista ratkaisuista liiketoiminnan tukena, sekä omaat näistä teemoista mielellään jo jonkinlaista kokemusta

- Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

  

Aalto EE tarjoaa sinulle: 

- Monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset ensimmäisestä päivästä lähtien aktiivisesti mukaan tekemiseen

- Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen

- Innostavan työympäristön ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvat työkaverit, jotka tukevat sinua onnistumaan työssäsi

- Merkityksellisen työn yrityksessä, joka kuuluu maailman 50 parhaan johdon kouluttajan joukkoon

- Liukuvan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

- Mahdollisuuden keskustella työsuhteen jatkosta harjoittelujakson jälkeen

 

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 10.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/97605/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huom! Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aalto EE:n palvelukseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi). 

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 28.9.2021 - 10.10.2021

Lisätietoa

Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä