Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhdistävä tekijä – Holvia Groupille luotiin yritysilme ja toteutettiin verkkosivusto

ReferenssiHolvia yhdistää parhaat konepajapalvelut asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Holvia on syntynyt näkemyksestä, kokemuksesta ja aidosta halusta auttaa yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa. Perinteisen konepajan sijaan yritys toimii ns. hybridimallilla, jossa yhdistetään asiakkaat heille parhaiten sopiviin konepajapalveluihin – asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Mutta miten tähän päädyttiin

Lähtötilanne

Alussa oli vain valtava määrä osaamista, vahva liikeidea ja y-tunnus. Holvia Groupin toimitusjohtaja Juha Soini otti yhteyttä Tammi Digitaliin ja pyysi tarjousta verkkosivuille. Heti ensimmäisessä tapaamisessa todettiin, että halutun lopputuloksen saavuttaminen vaatisi enemmän lihaa luiden ympärille.

”Lähtötilanteessa yritykselle piti luoda verkkosivujen lisäksi yleinen ilme ja ulkoasu. Toiveena oli dynaamiset ja modernit sivut, joista yhtiön tuotteet ja osaaminen tulevat selkeästi esille”, kertoo Soini projektin lähtötilanteesta.

Tammi Digital tarjosi yhdessä Oakhillin kanssa toteutukselle kokonaisvaltaisen paketin, joka kattoi niin yritysilmeen, sivuston teknisen toteutuksen kuin sisällöntuotannon.

Ratkaisut

Liikkeelle lähdettiin Oakhillin vetämällä työpajalla, jossa hyödynnettiin palvelumuotoilun keinoja. Työpajan pohjatyönä Holvia Groupin perustajat olivat vastanneet sähköiseen ennakkokyselyyn ja Oakhill oli toteuttanut kevyen kilpailija-analyysin.

Työpajan tulosten pohjalta määriteltiin tarkemmin Holvia Groupin liiketoiminnan konsepti, tuotteet ja palvelut, kohderyhmät ja ostajapersoonat. Näiden pohjalta saatiin luotua tavoitteet tuleville verkkosivuille. Samalla muodostui uuden yrityksen ilme, logo, visuaalisuus, tapa olla ja puhua – yrityksen brändi, jota haluttiin lähteä viemään eteenpäin.

Käyttäjäystävällinen ja monipuolinen sivusto

Tammi Digital pääsi työpajan avulla toteuttamaan sivustosta ratalankamallin, jonka hyväksymisen jälkeen sivustoa päästiin teknisesti toteuttamaan. Sivusto rakennettiin WordPress -julkaisujärjestelmälle hyödyntäen WordPressin omaa Gutenberg-sisältöeditoria, jolloin sivusto rakentuu erilaisten lohkojen (blocks) avulla. Gutenberg tarjoaa todella monipuolisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, jonka sivustoa on helppo päivittää ja ylläpitää. 

”Moderni tapa ajatella asioita oli positiivinen asia. Hyvät kuvavalinnat olivat plussaa”, Soini sanoo.

Oakhill vastasi tiiminsä kanssa sivuston sisällöistä. Viestinnän asiantuntija Heidi Puusa tuotti sivuston tekstisisällöt ja Pipsa Stenlund kuvasi sekä henkilökunnan että kuvituskuvat sivustolle. Uuden liiketoiminnan ja yrityksen näkyvyys on äärettömän tärkeää. Hakukoneystävällisyys on huomioitu sivustolla rakenteessa ja sisällöissä sekä sivujen metakuvauksissa.

Tammi Digital vastaa Tammi Ylläpito -palvelulla Holvian sivujen turvallisuudesta ja toimivuudesta.

Tulokset

”Palaverit pysyivät hyvin aikataulussa ja ne johdettiin hyvin. Projekti pysyi hyvin aikataulussa ja sivut sekä muu materiaali vastasivat odotuksia, joten tällä perusteella voin suositella Oakhillia ja Tammea”, summaa Soini projektin lopputuloksen.

”Vahvalla yhteistyöllä ja osaamisella rakennetaan kilpailukykyisiä yrityksiä.” Tämä Holvia Groupin myyntijohtaja Antti Suikkasen motto toteutui täysin tässä projektissa. Alusta asti vahvalla Holvian, Oakhillin ja Tammi Digitalin yhteistyöllä rakentui, ei vain pelkkä yrityksen verkkosivu, vaan yrityksen brändi, joka elää ja hengittää omaa tarinaansa niin verkossa kuin yrityksen toimitiloissa Hollolassa, Salpakankaan yritysalueella.

Tutustu tarkemmin

Holvia Group

Oakhill Oy

Tammi Digital Oy

Suosittelija:

Lähtötilanteessa yritykselle piti luoda verkkosivujen lisäksi yleinen ilme ja ulkoasu. Toiveena oli dynaamiset ja modernit sivut, joista yhtiön tuotteet ja osaaminen tulevat selkeästi esille. Moderni tapa ajatella asioita oli positiivinen asia. Hyvät kuvavalinnat olivat plussaa. Projekti pysyi hyvin aikataulussa ja ne johdettiin hyvin. Sivut sekä muu materiaali vastasivat odotuksia, joten tällä perusteella voin suositella Oakhillia ja Tammea.

Juha Soini, Holvia Group

Pinterest
Referenssin infoboxi
Virnex Group Oy

Tiedot

Tilaaja: Juha Soini, Holvia Group
Ajankohta: - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Manu Mesimäki

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

gutenberg
Käyttöliittymäsuunnittelu
WordPress
Sisällöntuotanto
valokuvaus
Graafinen suunnittelu ja tuotanto
brändi
yritysilme
b2b verkkosivut

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia